03 / 05 / 2024

bulanık çevre ve şehircilik bakanlığı kentsel dönüşüm toplantısı

bulanık çevre ve şehircilik bakanlığı kentsel dönüşüm toplantısı

Muş’ un Bulanık ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan " Kentsel Dönüşüm Projesi " kapsamında riskli yapıların tespit edilerek bertaraf edilmesine ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı...

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadağ Peyzaj Fidancılık Çevre Düzenleme İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulselam Karadağ tarafından kuruldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Kadıköy'deki 'AVM gar' projesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy’deki Söğütlüçeşme Gar alanına alışveriş merkezi inşa edilmesini öngören projesiyle ilgili iptal kararı verildi.

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından Bayraklı Belediyesi çürük yapı açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yaptığı açıklamada, Bayraklı Belediyesinden kendilerine ilçedeki binaların çürük olduğuna dair herhangi bir rapor veya yazının gelmediğini belirtti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Müşavirliği, Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliğinin Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Hukuk Müşavirliği ve Avukatlık Sınav ve Atama Yönetmeliğinin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

MSB Arge Çevre ve Enerji Teknolojileri Mühendislik Eğitim ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Sinan Bilgili tarafından kuruldu.

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atık Çevre Teknolojileri İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 650 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Öztürk, Ayşe Öztürk ve Murat Özbay ortaklığıyla kuruldu...

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi kuruldu!

Kemer Çevre Ve Endüstriyel Atık Yönetimi Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Sarp     Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Muş Bulanık ve Malazgirt'te kamulaştırma yapılacak!

Muş'un Bulanık ve Malazgirt ilçelerinde Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma işlemi yapılacak...

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Agrıbıoekotex Tarım Hayvancılık İnşaat Çevre Ve Altyapı Hizmetleri İthalat İhracat Ve Dış Tic.Ltd.Şti.  bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Nadir Kaşkariy ve Zubayr Kaşkariy ortaklığında kuruldu. 

Bayraklı Çevre ve Şehircilik ile Kaymakamlık binası yapım ihalesi 24 Mayıs'ta!

İzmir Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından, İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ve Kaymakamlık binası ile yükleniciye kalacak Ofis binası yapım işi ihale ediliyor..

Cihan Sadık Yürek, Çevre ve Şehircilik'teki görevinden alındı!

Resmi Gazete'de yer alan karara göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı Müfettişi Cihan Sadık YÜREK, başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı..

Bulanık Malazgirtyolu Turizm Seyahat Nak.Gıda İnş.İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulanık Malazgirtyolu Turizm Seyahat Nak.Gıda İnş.İth.İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Sadık Bayer ve Hülya Güneş imzasıyla kuruldu.

bulanık çevre ve şehircilik bakanlığı kentsel dönüşüm toplantısı Haberi

bulanık çevre ve şehircilik bakanlığı kentsel dönüşüm toplantısı


Muş’un Bulanık ilçesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında riskli yapıların tespit edilerek bertaraf edilmesine ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Bulanık Belediyesi konferans salonunda yapılan toplantıya Kentsel Dönüşüm Muş Şube temsilcisi Erkan Asya, yetkililer Kenan Alçın ve Sıddık Esmer ile belediyenin birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Birinci derecede deprem riski olan bölgelerde ihtiyaca cevap vermeyen riskli konutların bertaraf edilmesine yönelik yapılan bilgilendirme toplantısında konuşan Erkan Asya, vatandaşlarla bir araya gelmek için desteklerinden dolayı Bulanık Belediyesi’ne teşekkür etti. Asya, “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılan kanunun temel amacı, riskli yapıları ortadan kaldırılıp, olası bir depreme karşı sağlıklı konutlar oluşturmak. Maddi durumu iyi olmayan ailelerin oturduğu ev hasarlı ve kullanılmayacak haldeyse gerekli evraklarla yapılan başvuru sonucunda yetkililer...