04 / 05 / 2024

bülbül dağı yangın

bülbül dağı yangın

Meryem Ana Evi'nin de içinde bulunduğu Bülbül Dağı 20 Ağustos 2006 yılında çıkan orman yangınlarında büyük zarar gördü. 7 yılda yapılan ağaçlandırma çalışması sonucu, yanan yerler yemyeşil bir görünüm kazandı...

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Ekonomi profesöründen dolar için kritik uyarı. Dolar 25 lira olacak

Prof. Dr. Duran Bülbül Merkez Bankası'nın faiz indirim kararlarını değerlendirerek, Merkez Bankası ve iktidarın ekonomik krizi algılayamadığını söyledi. Faiz indirim kararlarının yoksulu daha yoksul zengini daha zengin yaptığını belirten Bülbül, bu politikalarla doların 25 lirayı göreceğini söyledi.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Süleyman Bülbül'den Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin devrine ilişkin soru önergesi!

CHP Aydın Milletvekili Adalet Komisyonu üyesi Süleyman Bülbül, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nin Vakıflar Genel Müdürlüğüne devrini Meclis’e götürdü.

Volkan Demirel'in Turgutreis'teki lüks villasında yangın tehlikesi!

Bodrum-Turgutreis'te dağlık bölgede başlayan yangın çevredeki sitelere sıçradı. Volkan Demirel'in lüks villası da yangın tehlikesi atlattı.

Çavuşdere-Bülbüldere Tüneli'nin inşaatı hızlandı!

Üsküdar sahilini, yağışlı havalarda İstanbul Boğazı’yla birleştiren görüntüler, tarihe karışıyor. 2019’daki seçim süreçlerinde durma noktasına gelen “Çavuşdere –Bülbüldere Tünel İnşaatı” yeniden başladı.

Kars Bülbül Mahallesi'ne imar talebi!

Kars Bülbül Mahallesi sakinleri, geçtiğimiz yıllarda bir kısmı Şehitler Mahallesine bağlanan kısmını geri istiyor. Bülbül Mahallesi muhtarı Cüneyt Kaya, ''Şehitler Mahallesinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında imar var ama Bülbül Mahallesinde yok'' dedi.

Maslak Sun Plaza'da yangın!

İstanbul Maslak'taki 32 katlı Sun PLaza'nın dış aydınlatma sisteminde yangın çıktı. Yangın 1 saat 20 dakikalık çalışma sonucu söndürüldü.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni evi teslim edildi!

Trabzon'un Maçka İlçesi'nde geçen yıl Ağustos ayında, PKK'lı teröristleri ihbar eden ve şehit olan Eren Bülbül'ün ailesi için yaptırılan ev Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından teslim edildi..

New York'taki Trump Tower'da yangın çıktı!

ABD'nin New York kentindeki Trump Tower'ın 50. katında yangın çıktı.

Şehit Eren Bülbül'ün ailesine yeni ev!

Trabzon'un Maçka ilçesinde 11 Ağustos'ta bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında şehit düşen Eren Bülbül'ün mezarının yanında ailesi için ev inşa ediliyor.

Varyap Meridian'da yangın çıktı!

Varyap Meridian'da 52 katlı gökdelenin 15'nci katında yangın çıktı. Yangın bölgeye gelen ekipler tarafından söndürüldü.

Trabzonlu işadamı Şehit Eren Bülbül'ün ailesine ev aldı!

11 Ağustos'ta PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 16 yaşındaki Eren Bülbül'ün ailesine Trabzonlu bir işadamı ev aldı...

bülbül dağı yangın Haberi

bülbül dağı yangın

İzmir'in Selçuk ilçesinde, her yıl binlerce turisti inanç turizmiyle kendine çeken Meryem Ana Evi'nin de içinde bulunduğu Bülbül Dağı 20 Ağustos 2006 yılında çıkan orman yangınlarında büyük zarar gördü.


Ancak 7 yılda yapılan ağaçlandırma çalışması sonucu, yanan yerler yemyeşil bir görünüme kavuştu. Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri yanan sahaya 46 bin fıstıkçamı, 160 bin kızılçam, 30 bin kara servi, 21 bin mavi servi, 4 bin 500 toros sediri, 15 bin yalancı akasya, 3 bin mersin, 900 mantar meşesi, 300 top akasya, 500 dişbudak, 315 defne, 3 bin zakkum, 200 erguvan ve 300 katırtırnağı dikti.


Bülbül Dağı'ndaki yangında alevler Meryam Ana Evi'nin kapısına kadar dayandı. Mucizevi şekilde Meryem Ana Evi çevresindeki ağaçlar kurtuldu. 350 hektar alan kül olurken, o sırada Meryemana'yı ziyaret eden...