17 / 05 / 2024

Bülbüldüre altyapı sorunu

Bülbüldüre altyapı sorunu

Torbalı mahallelerindeki alt yapı sorunları için İZSU yetkilileri gazetemize bir açıklama yaptı. İZSU yetkilileri mahalleler için projelerin yapıldığı kısa süre içerisinde çalışmaların başlatılacağını belirtti

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. açıldı!

Lagos Gayrimenkul Turizm Madencilik Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih Şb. bugün Fatih'te Onur Neyiş tarafından açıldı.

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb. açıldı!

Cevher Hediyelik Eşya Turizm İnşaat Nakliyat Ve Madencilik Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti.Bey.Şb.Keti bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Sabiha Ruhbaş tarafından açıldı.

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. açıldı!

Sönmezler Dizayn Müteahhitlik Yapı Malzemeleri İnşaat Otomotiv Haf. Nak.San.Ve Tic.Ltd.Şti.Dudullu Şb. bugün Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Önder Sönmez ve Nurettin Sönmez ortaklığında açıldı.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülbül Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. açıldı!

Habib Ağa Sağlık Hizmetleri Turizm İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Şehit Muhtar Şb. bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Khalil Ghwısh tarafından açıldı.

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. açıldı!

Katılımevim Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler Şb. 150 milyon TL yatırım bedeli ile Serdar Turhan tarafından açıldı.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Emin Oral Bülbüloğlu kimdir?

Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atanan Emin Oral Bülbüloğlu kimdir? Emin Oral Bülbüloğlu hangi görevlerde bulundu?

Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Emin Oral Bülbüloğlu Ağrı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne atandı.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Thodex soruşturmasında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı!

Devam eden Thodex soruşturması kapsamında yakalanan Rana Azap adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı...

Antalya Kepez'de 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar 40 yıldır tapu sorunu yaşıyordu. İlçe genelinde hayata geçen kentsel dönüşüm projeleriyle tapu sorunu çözüme kavuştu.

Bülbüldüre altyapı sorunu Haberi

Bülbüldüre altyapı sorunu

İLÇEDE altyapı sıkıntısı çeken ve günlerce gazetemize konu olan mahallelere İZSU'dan müjde geldi. Subaşı, Çaybaşı, Pamukyazı, Özbey, Yeniköy, Eğerci, Şehitler, Kırbaş, Naime, Tulum, Kuşçuburun, Çapak, Atalan, Bülbüldüre ve Gollüce başta olmak üzere kanalizasyon ve alt yapı sıkıntısı yaşayan bölgelerde önümüzdeki günlerde bir çalışma başlatılacak. Projesi çizilen ve gerekli AR-GE çalışmaları yapılan altyapı sıkıntısı için önümüzdeki günlerde gerçekleşecek ihaleyi alacak olan yüklenici firma ile çalışmalar start verecek. 


4 ADET TERFİ MERKEZİ İZSU

yetkililerinden alınan bilgilere göre Çaybaşı, Subaşı, Özbey, Yeniköy ile Eğerci, Şehitler-Pamukyazı, Kırbaş, Naime Mahalleleri Atık Su Kollektör ve Şebeke projeleri hazırlandı. Proje kapsamında mahallelerin atık suları Torbalı Atık Su Arıtma Tesisine iletilecek şekilde ayarlandı. Proje kapsamında bulunan 4 adet Terfi Merkezi'nin imar planına işlenmesi, terfi merkezi yerlerine İZSU'ya tahsisin yapılması...