12 / 05 / 2024

Bülent Babaoğlu Biyografisi

Bülent Babaoğlu Biyografisi

İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürü Bülent Babaoğlu, bu görevine Aralık 2012’de geldi. Babaoğlu daha önce Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Peki Bülent Babaoğlu kimdir? İşte detaylı özgeçmişi…

Bülent Kerimoğlu 2014'te mühürlediği siteden 12 milyon TL'ye daire mi aldı?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun, 2014'te Bakırköy Belediyesi tarafından inşaat halindeyken mühürlenen Pruva 34 isimli siteden 12 milyon liraya daire aldığı ortaya çıktı.

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'de kentsel dönüşüm ötelenemez!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Kartaltepe Mahallesi Buhar Sokak’ta kahvaltı sofrasında Bakırköylülerle bir araya geldi. Kerimoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mehmet Babaoğlu: Konya Seydişehir’e Tarım Köy kurulabilir!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde kamu yatırımlarına ilişkin incelemede bulundu. Babaoğlu ilçe ziyareti sırasında bölge için önemli bir projeden bahsetti.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Kuşadası Limanı tartışmasına Bülent Tokuçoğlu da katıldı!

Kuşadası Limanı’nda bakanlığın yeni planıyla birlikte alevlenen yapılaşma ve plan tartışmasına Kent Meclisi eski başkanı ve imar hukuku uzmanı Av. Dr. Bülent Tokuçoğlu da katıldı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Mehmet Babaoğlu: Türkiye üç kat büyüdü!

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir'de inşaat sektöründe sorunların konuşulduğu bir toplantıya katıldı.

Bülent Bülbüloğlu: Turizmde kaliteye dikkat edilmeli!

Güney Ege Tuıistik Otelciler Biıliği (GETOB) Başkanı Bülent Bülbüloğlu, durgun sezondan etkilenmemek için kaliteye önem verilmesi gerektiğini belirtti.

Bülent Ecevit Havuzu ve Spor Tesisi açıldı!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Belediyesi tarafından Yenimahalle'de yaptırılan Bülent Ecevit Havuzu ve Spor Tesisi'nin açılış törenine katıldı.

Ankara Bülent Ecevit Spor Kompleksi 19 Mayıs'ta açılacak!

Yenimahalle Belediyesi tarafından yapımı tamamlan Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından hizmete açılacak.

Bülent Babaoğlu Biyografisi Haberi

Bülent Babaoğlu Biyografisi

Bülent Babaoğlu kimdir?


Bülent Babaoğlu, 1974 yılında Konya'da dünyaya geldi. İlk, orta, lise eğitimini Konya'da tamamladı. İTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü'nden 1999 yılında mezun oldu. 


İstanbul Aydın Üniversitesi Sosyal Bilimler İşletme Yönetimi'nde yüksek lisans yaptı. 1998-2000 yılları arasında özel sektörde, 2004-2009 tarihleri arasında Küçükçekmece Belediyesi'nde görev yaptı. 


2009 yılında Esenler Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak atandı. Babaoğlu, Esenler Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü, Bilgi İşlem Müdürlüğü'nden sorumluydu. 


Bülent Babaoğu, Aralık 2012’de İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'ne getirildi. Babaoğlu iyi derecede İngilizce bilmekte olup, evli ve bir çocuk babası.



Bülent Babaoğlu ve İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü iletişim bilgileri!


İstanbul Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü


Adres: Halkalı Merkez Mahallesi Basın Ekspres Yolu No:33 Kat:5 Küçükçekmece/İstanbul 

Santral :0212 692 37 00 

Telefon...