30 / 04 / 2024

bülent bilici kimdir

bülent bilici kimdir

Alice Otelcilik Anonim Şirketi, Bülent Bilici Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz 2014 tarihinde Sultanahmet, Küçükayasofya Mahallesi, Kasap Osman Sokak'ta kuruldu.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Bülent Özer kimdir?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti. Peki, Bülent Özer kimdir? Bülent Özer hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Zonguldak Bülent Ecevit Caddesi'ndeki Tekel binası yıkılıyor!

Zonguldak şehir merkezinin ortasında atıl bir halde duran eski tekel binasının yıkımına başlandı. Bülent Ecevit Caddesi üzerindeki yıllarca Tekel binası olarak kullanılan ve atıl halde duran eski tekel binası yıkımına bu sabah başlandı.

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy Akıl Hastanesi'ndeki inşaata karşıyız!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Akıl Sağlığı ve Sinir Hastalıkları eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde yapılması planlanan inşaatlara karşı olduğunu belirtti.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal partisince düzenlenen basın toplantısına katılarak Kent Meydanı ve Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Kampüsü Projesi'nin görsellerini gazetecilere izlettirdi.

Bülent Soylu İzmir Menderes'e saray inşa edecek!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçenin Belediye eski Başkanı CHP’li Ergün Özgün’ün meydan projesini iptal etti. Söz konusu araziye, Selçuklu mimarisini örnek alarak Ak Saray’ın benzerini inşa etmek için çalışma başlattı.

Bülent Turan Çanakkale'deki okul yatırımları hakkında bilgi verdi!

AK Parti Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yakın dönemde yapım ihalesi yapılacak olan okul yatırımları hakkında bilgi verdi.

Bülent Ecevit Üniversitesi etüt merkezi inşaatında sona gelindi!

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Farabi Kampüsü 2015-2016 Akademik Yılına yeni yüzüyle girmeye hazırlanıyor. Farabi Kampüsü’nde Rektörlük, Yemekhane ve Konukevinin yer aldığı alanda öğrenciler için hazırlanan Etüt Merkezinin yapımında sona gelindi.

bülent bilici kimdir Haberi

bülent bilici kimdir

Alice Otelcilik Anonim Şirketi, Bülent Bilici Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu.


Alice Otelcilik Anonim Şirketi iş konusu; 1-Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar, işletir, kiralar, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.Şirket her türlü bilardo salonu, kahvehane, kafe, çay bahçeleri açar, kiralar, kiraya verir ve işletmesini yapar. 2-Şirket amaç ve konusunun gerektirdiği yapacağı işlere ilişkin ikinci ve üçüncü şahıslara ipotek,banka teminat mektubu ve bunun gibi teminatları verebilir ve şirketin yapacağı konularına binaen distribütörlük,bayilik ve temsilcilikler verebilir,verdiği bu işlerle...