07 / 05 / 2024

Bülent Öz kimdir

Bülent Öz kimdir

Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz, Suriyelilere Vatandaşlık ve TOKİ Konutlarından ev verilmesine ilişkin gelişmeleri değerlendirdi. işte o haber...

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Haluk Büyükbaş kimdir?

İş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Büyükbaş kimdir? Haluk Büyükbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Haluk Büyükbaş'ın biyografisi...

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Bülent Turan: Arsalarınızı satmayın!

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Çanakkale Yenice Kalkım beldesinde açıklamada bulundu. Turan, “Arsalarınızı satmayın, tarımdan vazgeçmeyin. Artık köyden kente değil, kentten köye göç başladı” diye konuştu.

Cengaver Yıldızgöz kimdir?

TSKB GYO Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Cengaver Yıldızgöz kimdir? Cengaver Yıldızgöz, ne zamandan beri TSKB bünyesinde hizmet veriyor?

Bülent Tezcan: Buz Rezidans'taki daireye 100 bin dolar versinler satarız!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nın kızının Buz Rezidans'taki dairesini 100 bin dolara satacağını açıklamasının ardında, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, " 100 bin dolara satmaya hazırız” dedi.

Bülent Güney: Her binanın enerji sınıfını belirleyeceğiz!

GN Gurup Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Güney, ''Mayıs ayından itibaren bu belgeyi almadan alım-satım ve kiralama işlemlerini yapamayacağız. Bu belge ile her binanın enerji sınıfını belirlemeye başlayacağız" dedi.

Bülent Kantarcı: Çaycuma'da bir çok kamu binası ruhsatsız!

Çaycuma Belediye Meclisinin Aralık ayı birinci toplantısı yapıldı. Belediye Başkanı Bülent Kantarcı "Çaycuma'da pek çok okul ruhsatsız, birçoğunun oturma izni bulunmuyor." dedi.

Bülent Öz kimdir Haberi

Bülent Öz kimdir

Çanakkale CHP Milletvekili Bülent Öz Suriyeliler hakkın da basın açıklaması yaptı. Öz, “Suriyelilere Ev vereceğini açıklayanlar önce yurttaşlarına sahip çıkmalıdır. 2014 Depreminde evleri yıkılan Eceabat ilçemiz köylerinde yaşayan 4 yurttaşımıza konteynırı çok görenler Suriyelilere konut verecekmiş.”


SURİYELİYE SOSYAL DEVLET OL, TÜRK VATANDAŞINI GÖRMEZDEN GEL!


Başbakan yardımcısı Canikli, "Suriyeliye TOKİ evi iskan kanunu çerçevesinde verilecek, bir bedel alınmayacak" diye açıklama yapıyor. Şehidin ailesine vermeyeceksin, Suriyeliye vereceksin.


7 Haziran sonrası Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşüp Eceabat’lı 4 hemşerimizin barınma sorunlarının çözümü için gereğini kendilerine iletmiş ve yardımcı olunacağı sözünü almıştım. 01.03.2016 tarihinde hala bir olumlu gelişme olmayınca konuyu TBMM Genel Kurulunda gündeme getirerek Bakandan yardım istemiş ve Genel kurulda konunun takipçisi olacağının sözünü almıştım. Hala 4 yoksul yurttaşımızın barınma sorununu çözmeyenler şimdi...