22 / 05 / 2024

bülent sarıgül kimdir

bülent sarıgül kimdir

Kur ve faizlerdeki artışın bankacılık sektöründen gelecek Kurumlar Vergisi üzerinde negatif etki yaratabileceğini belirten Büyük Mükellefler Vergi Dairesi (BMVD) Başkanı Bülent Sarıgül, ÖTV ve KDV’de ise gerileme beklemediklerini söyledi

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Manisa Sarıgöl'de yapılaşma durdurulmalı!

18 Ekim tarihinde Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde gerçekleşen sel felaketinden sonra fay hattında yarıklar oluşması nedeniyle bölgede yapılaşma yasağının gelmesi istendi. 

Manisa Sarıgöl yatırımları devam edecek!

İlçelerde görev yapan personel buluşmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ve Bilgi İşlem Daire Başkanı Metin Memiş, Sarıgöl ilçesini ziyaret etti. Heyet, Sarıgöl’e yapılan yatırımların devam edeceğini söyledi.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryerindeki 5 dükkan ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 5 işyeri 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin inşaatı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin inşaatını tamamladı.

Manisa Sarıgöl Pazar Yeri'ndeki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl’de inşaatını tamamladığı Kapalı Otopark ve Pazaryeri içerisinde yer alan 14 işyeri MANULAŞ tarafından açık teklif usulüyle 3 yıl süreli olarak kiraya verilecek.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlandı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Gençlik Merkezi'ni tamamladı.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Manisa Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sarıgöl Kapalı Otopark ve Pazaryeri projesinin çalışmalarında sona gelindi. 

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti!

Mimar Bülent Ersan Sülüner vefat etti. Cenaze namazı 1 Ocak 2018 Pazartesi günü Ankara Karşıyaka Mezarlığı Camii'inde kılınacak.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Sarıgöl ilçesinde inşaatına başladığı Gençlik Merkezinde çalışmalar artık tamamlanıyor.

Manisa Sarıgöl'deki açık otoparkların tahsisi yapıldı!

Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün makamına konuk oldu. Görüşmede Sarıgöl’deki açık cadde otoparklarının Sarıgöl Belediyesi’ne yer tahsisi ile ilgili protokol de imzalandı

Manisa Sarıgöl'ün imar planları masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl için hazırlanan ve tamamlanma aşamasına gelen Sarıgöl Revizyon İmar Planlarını masaya yatırdı.

bülent sarıgül kimdir Haberi

bülent sarıgül kimdir


Büyük mükelleflerden, bu yıl yüzde 5.7’lik artışla 81.5 milyar liralık vergi geliri hedefl eniyor. Türkiye’de Kurumlar Vergisi’nin yüzde 18’ini bankalar ödüyor. 2013’ün ikinci yarısından itibaren bankacılık sektöründen gelen Kurumlar Vergisi azalırken, düşüşün faiz ve kurdaki dalgalanmalardan dolayı bu yıl da bir miktar devam etmesi bekleniyor.


Büyük Mükellefler Vergi Dairesi (BMVD) Başkanı Bülent Sarıgül, DÜNYA’ya yaptığı açıklamada, 77 milyar liralık 2013 brüt vergi geliri hedefini büyük ölçüde tutturduklarını, gerçekleşme oranının yüzde 97.4 olduğunu söyledi. Sarıgül, Gelir Vergisi tevkifatı ve geçici Kurumlar Vergisi’nde hedefin altında kalındığını, ekonomideki gelişmelerden dolayı yılın ikinci yarısından itibaren Kurumlar Vergisi’nde azalma olduğunu ifade etti. Türkiye çapındaki Kurumlar Vergisi’nin yüzde 27’sini BMVD’nin topladığını, bu oranın da 3’te 2’sini bankalardan aldıklarını hatırlatan Sarıgül, bankaların döviz kuru ve faiz oranlarına...