12 / 05 / 2024

Bülent Tanık ankara

Bülent Tanık ankara

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık kimdir? Bülent Tanık bugüne kadar hangi işlerde bulundu? Bülent Tanık ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte yanıtı...

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Kaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Kaya tarafından kuruldu.

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Getir'e ŞOK'tan kötü haber! Bölge karışınca frene basıldı

Girişimci iş insanı Nazım Salur tarafından 2015 yılında kurularak kısa zamanda kurye sektöründe büyüyen ve yatırımlarını yurt dışına taşıyan Getir'e ŞOK'tan kötü haber geldi.

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Bülent Ersoy: Vasiyetimden ÇYDD’yi çıkardım!

Bülent Ersoy’un “Kürklerimi Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağışlayacağım” sözlerinden sonra dernek “Bu bağışı kabul edemeyiz” açıklamasını yaptı. Sanatçı da derneği vasiyetnamesinden çıkardı.

Ankapark kamulaştı! Sembol yatırım artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin!

Ankapark, sonunda kamulaştı. Yükümlülüklerini yerine getiremeyen işletmeci şirkete tanınan yasal süre tamamlandı. Batık haldeki 750 milyon dolarlık tematik eğlence merkezi Ankapark, içindeki kırık dökük oyuncaklarla artık Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin malı.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Namık Tanık'tan sokakta yaşayan Hasan’a yardım eli!

Başkent Ankara'da sokakta yaşayan ve karnını zorluklarla doyuran 29 yaşındaki Hasan'ın hayata bakışı dinleyenlerin içini ısıttı.  Konuşması sosyal medyayı sallayan Hasan'a, Çankırılı iş adamı Namık Tanık yardım eli uzattı. 

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'a Genel Müdür olarak Dr. Mithat Bülent Özmen atandı. 

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Bülent Tanık ankara Haberi

Bülent Tanık ankara

Bülent Tanık kimdir?

Bülent Tanık 1949 yılında Niğde’de doğdu. Adana Erkek Lisesi’nden sonra, Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü’nü 1976 yılında bitirdi.


Evli ve 2 çocuk babası olan Bülent Tanık, İller Bankası Genel Müdürlüğü’nde Şehir Plancısı olarak görev yaparken 1978-1979 yıllarında Yerel Yönetim Bakanlığı’nda Danışmanlık yaptı. 1982 yılına kadar İller Bankası’nda göreve devam eden Tanık, 1981-1985 yılları arasında Türk Mühendis Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Genel Başkanlığı görevinde bulundu.


Daha sonra özel şirket ve proje bürosu kurulu ve yöneticiliği ve çok sayıda sivil toplum örgütünün kuruculuğu ve yöneticiliğinde görev aldı.


Bülent Tanık, Yerel Yönetimler hakkında Ada “Yerinden Yönetimden Gazetesi” ve Ada “Kentliyim” Dergilerini yayınladı ve yönetti (1993-2000). Çok sayıda belediye için Danışmanlık ve Planlama hizmeti sundu (1988-2009).


Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinin yanı...