09 / 05 / 2024

Bülent Tercan İzmir turizm hedefi

Bülent Tercan İzmir turizm hedefi

AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Bülent Tercan, partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Tercan'ı Çeşme İlçe Teşkilatımdan gelen partilileri yalnız bırakmadı.

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

Bülent Delican'dan Alsancak Stadı açıklaması!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Alsancak Stadı'yla ilgili olarak, "Gerekirse stat için otopark alanı göstersinler, biz hükümet olarak yapımını üstlenelim" diye konuştu.

Bülent Delican: En büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak!

AK Parti İl Başkanı Bülent Delican İzmir'e müjde vererek "en büyük kentsel dönüşüm Karabağlar’da yapılacak" diye konuştu.

Bülent Delican'dan Uzundere'deki dönüşüme destek!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Uzundere'de temeli atılan kentsel dönüşüm projesi ve hayata geçirilmesi planlanan diğer projeler konusunda İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne destek verdiklerini söyledi.

Bülent Ersoy İstanbul'dan 4 lüks villa aldı!

Bülent Ersoy Marmaris'teki denize sıfır arazisini sattı. Ersoy, sattığı arazi karşılığında İstanbul'da tam 4 adet lüks villa aldı. Diva, bu hamlesiyle servetine servet kattı. İşte Bülent Ersoy'un mal varlığı...

Bülent Ersoy Marmaris Armutalan’daki yazlığını satıyor mu?

Bülent Ersoy, iki günlüğüne Marmaris'e gitti. Bu gidişin sebebi ise; Ersoy’un Armutalan’daki yazlığını satmak için olduğu öne sürüldü. Bülent Ersoy’un tapu dairesine giderek işlem yaptığı da belirtildi.

Bülent Soylu: İzmir'e katı atık bertaraf tesisi kurulmasını istemiyoruz!

Palamutarası’na kurulması plananan çöp tesisine ilişkin sessizliğini Egeli Sabah’a bozan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçe halkının isteğinin aksine birşeye izin vermeyeceklerini söyledi

Fatma Güldemet Sarı, Bülent Tüfenkci'ye vekalet edecek!

Bülent Tüfenkci'nin yerine Gümrük ve Ticaret Bakanlığına, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’nın vekâlet etmesine dair tezkere bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bülent Kerimoğlu: Baruthane, kent park ve müze olsun!

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu Ataköy Sahili’nin hem yaşanabilir bir kent anlayışı için hem oluşabilecek zararların önüne geçilebilmesi için Baruthane’de yapılacak inşaattan vazgeçilmesi gerektiğini vurguladı...

Bülent Tüfenkci: Emlakçıların yasaya ihtiyacı var!

Bakan Bülent Tüfenkci, kooperatif yasası, 2. el oto satışları, emlakçılık, hal yasası ve küçük esnaf ile ilgili düzenlemeler olduğunu ifade etti. Tüfenkci; "Emlakçıların bir yasaya ihtiyacı var." dedi.

İMO Eskişehir Şubesi Başkanı Bülent Erkul oldu!

İnşaat Mühendisleri Odası Eskişehir Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurulu dün gerçekleşen seçimle sona erdi. Tek listeli seçimde mevcut Başkan Bülent Erkul yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bülent Kocabaş, EMİTT Fuarı'na katıldı!

GAZİPAŞA Turizm Derneği Başkanı Bülent Kocabaş, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) açılışına katıldı. Kocabaş, “Hepimiz bir olup tüm yetkililerle birlikte Gazipaşa’yı turizmde hak ettiği yere getirmeliyiz” dedi.

Bülent Güneş: Sur halkı evlerini satmamalı!

Sur'da yaşanan çatışmalardan dolayı evini satmak zorunda kalan vatandaşlara uyarılarda bulunan DİKENT Başkan Yardımcısı Bülent Güneş, halka evlerini satmamaları tavsiyesinde bulundu.

Bülent Tercan İzmir turizm hedefi Haberi

Bülent Tercan İzmir turizm hedefi

Geçtiğimiz günlerde Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na rahmet dileyerek sözlerine başlayan Tercan, "Niye aday olduk? İşte bu vefatlardan dolayı aday olduk. Gençleri birbirine düşürmemek lazım. Düşürenler utansın" diye konuştu. 



Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamaları Birliği (ETİK) Başkanvekilliği ile Destinasyon İzmir Başkanlığı da yapan Tercan, İzmir turizmi üzerinden CHP'yi eleştirdi. Tercan, "Türkiye son 12 yılda turizm rekorları kırıyor, izmir'in bundan yüzde 10 pay alıyordu. Maalesef bugün yüzde 4 pay alıyor. Yani CHP'nin elinde İzmir turizmi tamamıyla iflas etti. CHP turizmi bilmiyor. Balçova Agamemnon Kaplıcalarında Romalı askerler tedavi görüyordu. Balçovaiı Belediye Başkanı orayı oteller diyarı yapmak yerine AVM diyarı yapmış. Bu bir utanç kaynağıdır. Çeşme llıca'daki termal suların üstüne yine dev bir betonarme yığını...