04 / 05 / 2024

Bülent Tüfenkçi askeri arazi

Bülent Tüfenkçi askeri arazi

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Malatya'daki Çakmak Kışlası'nın Altay Kışlası'na taşınarak, elde edilecek 2 milyon 300 bin metrakelik araziye okul yapılacağını açıkladı.

Halil Bülent Çorapçı kimdir? Hangi şirketlere çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Halil Bülent Çorapçı ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi pozisyonda çalıştı? Martı GYO’da ne iş yapıyor? İşte Halil Bülent Çorapçı ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehri etkiledi. İngiltere'den mühendisler yıkımı araştırmak için deprem bölgesinde: Bazı inşaatların kalitesi düşük!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Mehmet Özhaseki'den kentsel dönüşüm bütçesi için çağrı!

Kayseri Kocasinan Belediyesince Uğurevler Mahallesi'nde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm kapsamındaki anahtar teslim töreninde konuşan Özhaseki, kentsel dönüşüm bütçeleri için çağrıda bulundu.

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

Bülent Özmen'den deprem master planı açıklaması!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen, deprem master planları ve afet risk azaltma planlarının bir an önce hayata geçmesi gerektiğini dile getirdi.

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Ersoy Bodrum'dan iki süper lüks villa aldı!

Türk Sanat Müziği'nin 'Divası' Bülent Ersoy, Bodrum'dan toplam 40 milyon TL'ye iki süper lüks villa satın aldı. Usta sanatçı, villaların tapu işlemleri için Bodrum'a gitti.

Doç. Dr. Bülent Özmen'den deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen yaptığı açıklamada İzmir depremi ve buna benzer büyüklükteki depremleri Türkiye için bir uyarı olarak düşünmek gerektiğini belirtti.

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Özmen’den korkutan İstanbul depremi uyarısı!

Gazi üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen İstanbul depremi ile ilgili korkutan bir uyarı yaptı.

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Bülent Tüfenkçi askeri arazi Haberi

Bülent Tüfenkçi askeri arazi

Fetullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminden sonra askeri alanlar sivillere kazandırılıyor.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Malatya'daki Çakmak Kışlası'nın Altay Kışlası'na taşınarak, elde edilecek 2 milyon 300 bin metrakelik araziye okul yapılacağını açıkladı.


Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminden sonra askeri alanlar için başlatılan yeniden yapılanma kapsamında önemli adımlar atılacağını açıkladı. Türkiye'nin önemli askeri illerinden biri olan Malatya'da, Çakmak Kışlası'nın Altay Kışlası'na taşınacağını belirten Bakan Tüfenkçi, elde edilen 2 milyon 300 bin metrekarelik araziye okul yapılacağını söyledi. Tüfenkçi, " Çakmak Kışlası'nın kullanılmayan alanları için Milli Savunma Bakanlığı'yla görüştüm. Valilik ve belediye 1-2 ay içinde çalışmasını tamamlayacak. Çakmak Kışlası'nı Malatyalıların hizmetine kazandıracağız" dedi.


ERDOĞAN'I KARŞILAYANI KAMERAYA ALDILAR


Şimdilerde pistleri askeriyeyle ortak kullanılan Erhaç Havalimanı'nda da yenilik yapılacağını anlatan Tüfenkçi,...