05 / 05 / 2024

Bülent Yenigün Ziraat GYO

Bülent Yenigün Ziraat GYO

Öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın, Ziraat GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bülent Grup İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Kurt tarafından kuruldu.

3 bankada peş peşe çok büyük deprem! Ziraat, Akbank, Garanti resmen açıkladı! Hemen bakın!

3 bankada peş peşe çok büyük deprem... Ziraat, Akbank, Garanti resmen açıkladı... Hemen bakın...

5 bankada peş peşe büyük deprem! Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı! Hemen bakın!

5 bankada peş peşe büyük deprem... Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve 1 banka daha resmen açıkladı... Hemen bakın...

Bülent Ersoy'a hediye edilen o altının değeri ortaya çıktı! İşte ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'a madenden çıkarılan ham/has altın hediye edildi. İşte Bülent Ersoya'a hediye edilen o altının değeri ve ham/has altın için şaşırtan gerçek...

Bülent Ersoy Bodrum'da 40 milyonluk 2 villasının tapusunu aldı!

Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Bülent Ersoy, Bodrum'da 40 milyon lira değerinde 2 süper villa satın almıştı. Tapu işlemleri için Bodrum'a giden Ersoy, Bodrum Kalesi manzaralı villaların tapu ve devir işlemlerini tamamladı...

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Bülent Arınç kimdir?

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Arınç kimdir? Bülent Arınç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Bülent Arınç, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, Hamdi Topçu'nun ayrılması nedeniyle boşalan Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Bülent Arınç'ın seçilmesine karar verildi.

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Bülent Kerimoğlu: Bakırköy'deki yapıların çok acil dönüşüme ihtiyacı var!

İBB Meclisi'nin Şubat ayı oturumunda alınan Bakırköy'de yapılacak imar düzenlemesinin reddedilmesi kararı tepki çekti. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'deki binaların ortalama ömrünü aştığını belirtti...

Bülent Ersoy, evinin musluklarını altınla kaplattı!

Diva Bülent Ersoy, evindeki banyo ve tuvaletlerin musluklarını altınla kaplattı

Bülent Ersoy inşaat sektörünün de 'Diva'sı!

Birçok gayrimenkul yatırımı bulunan Bülent Ersoy, inşaat sektörüne girdi. 22 adet kule vinci satın alan Ersoy, müteahhitlere ve belediyelere kiraya veriyor.

Bülent Yenigün Ziraat GYO Haberi

Bülent Yenigün Ziraat GYO

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'da (KAP) yatırımcı ilişkileri ve kurumsal iletişim birim yöneticisi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Bülent Yenigün Ziraat GYO'dan ayrıldı
Ziraat GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 11. maddesi gereğince;

Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Bülent Yenigün görevinden ayrıldı. 

Yeni görev
Şirketimizin 1 Haziran 2021 tarihli Yönetim Kurulu Toplantısında, 7 Haziran 2021 tarihi itibarıyla Tebliğ'de öngörülen lisanslara sahip Pelin Kılıç'ın Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak atanmasına karar verildi. 

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması:
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin (Tebliğ) 11. maddesi gereğince, Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Sayın Bülent YENİGÜN'ün görevinden ayrılması sebebiyle, Şirketimizin 01.06.2021 tarihli Yönetim...