09 / 05 / 2024

Bulgaristan Batı Avrupa

Bulgaristan Batı Avrupa

Avrupa Birliğine (AB) üye olduktan sonra Batı Avrupa ülkelerinden Bulgaristan'a ithal edilen yüzbinlerce eski otomobilin ardından şimdi de Almanya, İngiltere ve İspanya gibi ülkelerden getirilen kullanılmış eşyalar pazarlarda rağbet görüyor.

Günlük 2840 lira kazanmak için büyük fırsat! Şartlar belli oldu

Almanya'da çalışmak isteyenler dikkat. Batı Avrupa ülkesinin açıkladığı şartlar, Türkleri de ilgilendiren önemli detaylar barındırıyor. İşte tüm detaylar...

Sıcaklar zeytini vurdu! İspanya'da zeytinyağı üretimi düştü! Türkiye İhracattan umutlu! Fiyatlar nasıl etkilenecek?

Batı Avrupa’da aşırı sıcaklar ve kuraklığın üretimi etkilemesi sebebiyle zeytinyağı fiyatlarının artacağı belirtildi. Peki, zincir marketlerde zeytinyağı fiyatları ne kadar? İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türk inşaat şirketleri Avrupa'da gövde gösterisi yaptı!

Türk şirketleri, son dönemde ise Avrupa’da kendini gösteriyor. Ukrayna, Bulgaristan Makedonya bu ülkelerden dikkat çekenler. Anadolu Grubu, Cevahir Holding, Altınbaş Holding gibi dev firmaların yanı sıra yerel işletmeler kuran Türk girişimciler de öne çıkıyor.

Bulgaristan ve Hırvatistan'dan avroya geçiş adımı!

Bulgaristan ve Hırvatistan avro para birimine geçişin ilk aşaması olan Avrupa Döviz Kuru Mekanizması'na katıldı.

AB Hırvatistan ve Bulgaristan'ı Euro Bölgesi’ne almaya hazırlanıyor!

Avrupa Birliği (AB), Hırvatistan ve Bulgaristan'ı Euro Bölgesi’ne almak için ilk adımı atmaya hazırlanıyor. Nihai karar verildiği takdirde her iki ülkenin 3 yıl sonra Euro Bölgesi’ne geçmesi bekleniyor.

AB'den Batı Şeria'daki yasa dışı konut inşasına tepki!

İsrail'in Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde yapılacak olan yeni konutlara onay vermesine Avrupa Birliği (AB) tepki gösterdi...

Acıbadem yeni projesini Londra'da yapacak!

Acıbadem Sağlık Grubu yeni yatırımlarını İngiltere Londra'da gerçekleştirmek istiyor. Aydınlar'ın verdiği bilgiye göre son olarak Batı Avrupa pazarına Hollanda'daki yatırımıyla giren Acıbadem Bulgaristan ve Makedonya'daki pazar liderliğini diğer Avrupa ülkelerine de taşımak istiyor.

Batı Avrupa'nın en yüksek kulesi 2023'te tamamlanacak!

Batı Avrupa'nın en yüksek kulesi Danimarka'nın 7 bin nüfuslu Brande beldesinde inşa ediliyor. 64 kilometre öteden görülmesi mümkün kulenin 2023'te tamamlanması planlanıyor.

Almanya'da 'Batı'da İslam Mimarisi' sergisi açıldı!

Almanya Köln'de "Avrupa’daki Camiler: Batı’da İslam Mimarisi" temalı fotoğraf sergisi açıldı.

AB'den Batı Şeria'da yerleşim birimleri inşa edilmesine tepki!

İsrail'in Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim birimleri inşa etmesi kararına Avrupa Birliği'nden tepki geldi.

Agency, Avrupa'ya konut satışında ders veriyor!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki bir projenin satış danışmanlığını üstlenen Agency Gayrimenkul, Avrupa’ya konut satışında ders veriyor. Satışlarda elde edilen dövizler, Agency tarafından Türk Lirası’na çevriliyor ve Türk ekonomisine kazandırılıyor.

İşte 9 Avrupa ülkesindeki kira fiyatları!

Batı yıllardır göçmen sorunu ile boğuşuyor. Milyonlarca insan özellikle Avrupa ülkelerine göç etmek için uğraşıyor. Oysa bu ülkelerde yaşamak hiç de kolay değil. İşte nedenleri...

Batışehir'den Suudi yatırımcıya 25 milyon TL’lik satış!

Avrupa’nın ‘En İyi Karma Kullanım’ projesi ödüllü Batışehir’e yabancı yatırımcı ilgisi devam ediyor. Suudi Arabistan’ın önemli bir yatırımcı şirketi, projeden 25 milyon TL değerinde toplu satın alma gerçekleştirdi.

Bulgaristan Batı Avrupa Haberi

Bulgaristan Batı Avrupa


 Avrupa Birliğine (AB) üye olduktan sonra Batı Avrupa ülkelerinden Bulgaristan'a ithal edilen yüzbinlerce eski otomobilin ardından şimdi de Almanya, İngiltere ve İspanya gibi ülkelerden getirilen kullanılmış eşyalar pazarlarda rağbet görüyor.


AB'ye üyelikle birlikte tüm ithalat vergilerinin kalkması üzerine, Bulgaristan'a ithal edilen ikinci el otomobillerinden sonra son yıllarda Batı Avrupa ülkelerinden ülkeye getirilen ikinci el ev eşyası, araç ve gereçler ülke genelindeki bit pazarlarında satılıyor.


Kullanılmış bisikletlerden çamaşır makinalarına, ikinci el araç lastiklerinden ekmek kızartma makinalarına, perdelerden sandalyelere kadar birçok kullanılmış eşyayı bu pazarlarda bulmak mümkün oluyor.


Kırcaali pazarında ikinci el bisiklet satan Ahmet Yusuf, "Kardeşim Almanya'da ekmek parası peşinde. Yılda iki defa Bulgaristan'a geliyor ve gelirken de ikinci el ne bulursa arabasına doldurup getiriyor. Ben de Bulgaristan'daki pazarlarda satıyorum" diyor.


İkinci el eşya...