06 / 05 / 2024

Bulgaristan Sofya konut satışları

Bulgaristan Sofya konut satışları

2016 yılının ilk çeyreğinde özellikle Sofya'da konut piyasasında ciddi bir canlanma yaşadı. Yılın ilk çeyreğinde Bulgaristan Sofya'daki konut fiyatlarında yüzde 8 oranında artış kaydedildi.

Işıklar Holding'in ilk inşaat projeleri Bartın ve Sofya’da başladı! Konut fiyatları 4 milyon TL civarında olacak! 

Işıklar Holding de konut projeleri için düğmeye bastı. Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım AŞ bünyesinde ilk inşaata Bartın ve Sofya’da başlayan Işıklar Holding, projelerin inşaatına başlandığını, 1,5 sene sonra biteceğini belirtti. Projelerde konut fiyatları yaklaşık 4 milyon TL olacak. İşte ayrıntıl

Doğuş İnşaat Bulgaristan’da ikinci metro projesini hayata geçirdi!

Bulgaristan’da 2003 yılından bu yana faaliyet gösteren Türk Doğuş İnşaat’ın başkent Sofya’da hayata geçirdiği 8 kilometrelik metro hattı açıldı.

TAV Havalimanları'ndan Bulgaristan Sofya Havalimanı'na teklif!

TAV Havalimanları Holding ve ana ortağı Groupe ADP'nin oluşturduğu konsorsiyum, Bulgaristan Sofya Havalimanı'nın işletme ve geliştirme hakkını içeren ihaleye teklif sundu.

Doğuş Holding'in Sofya'da metro inşaatı tamamlanıyor!

Bulgaristan'da 2003 yılından beri faaliyet gösteren Doğuş Holdingin bu ülkedeki üçüncü büyük projesi olan Sofya metro ağının genişletilmesi için yapılan 6 kilometrelik tünel inşasında sona yaklaşıldı.

Bulgaristan'da Başmüftülük Vakfı'na ait bina icrayla satıldı!

Sofya'da Bulgaristan Başmüftülüğü Vakfına ait İslam Enstitüsü binasının icra yolu ile çok düşük fiyata satılması, Müslümanlar arasında şoke etkisi yarattı.

Yeni Havalimanı Bulgaristan’ı yakınlaştıracak!

İstanbul’dan Bulgaristan’a uçuş süresi Yeni Havalimanı ile 45 dakikaya düşürülecek. THY iki ülkeyi kaynaştırmak için Sofya’ya 18 olan sefer sayısını 21’e çıkaracak.

Yeni Havalimanı ile Bulgaristan-İstanbul arası 45 dakikaya inecek!

İstanbul’dan Bulgaristan’a uçuş süresi İstanbul Yeni Havalimanı ile 45 dakikaya inecek. THY, Sofya’ya 18 olan sefer sayısını 21’e çıkaracak.

Garanti Koza'nın Sofya'daki şantiyesi durdu!

Türkiye'nin en eski inşaat şirketlerinden biri olan Garanti Koza'nın Bulgaristan Sofya'daki şantiyesi durdu...

Bulgaristan Sofya Havalimanı'nın işletme ihalesi 19 Mayıs'ta!

Bulgaristan ulaştırma bakanlığı, Sofya havalimanının işletme ihalesinin son teklif tarihini tekrar erteledi. İhale 19 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Agency, Avrupa'ya konut satışında ders veriyor!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’daki bir projenin satış danışmanlığını üstlenen Agency Gayrimenkul, Avrupa’ya konut satışında ders veriyor. Satışlarda elde edilen dövizler, Agency tarafından Türk Lirası’na çevriliyor ve Türk ekonomisine kazandırılıyor.

Bulgaristan Sofya'da konut fiyatları 2016'da yüzde 8 arttı!

2016 yılının ilk çeyreğinde özellikle Sofya'da konut piyasasında ciddi bir canlanma yaşadı. Yılın ilk çeyreğinde Bulgaristan Sofya'daki konut fiyatlarında yüzde 8 oranında artış kaydedildi.

Garanti Koza, Bulgaristan'da iki rezidans proje hayata geçirecek!

Gayrimenkul geliştirme şirketi Garanti Koza, Bulgaristan'ın başketi Sofya'da 240 milyon euro değerinde konut ve ticari kullanım alanları olan Kanyon projesi, rezidans, alışveriş merkezi ve eğlence parkından oluşacak.

14. Dünya Mimarlar Zirvesi Sofya'da düzenlendi!

Bulgaristan’ın başkenti Sofya’da düzenlenen “XIV. Dünya Mimarlar Zirvesi”, 20 Mayıs Çarşamba akşamı düzenlenen ödül töreni ile sonra erdi. 21 Ülkeden pek çok usta mimarın çeşitli projeleri ile katıldığı ödül töreni hayli renkli geçti...

Bulgaristan Sofya konut satışları Haberi

Bulgaristan Sofya konut satışları

2016 yılının ilk çeyreğinde özellikle Sofya'da konut piyasasında ciddi bir canlanma yaşadı. Sofya'da konut satışlarında ciddi bir artış kaydedildi. Paralarını yatırmak isteyen veya kiraya verme için yatırım yapanların sayısı arttı. Artışın ciddiyetine dikkat çeken Bulgarian Propertiesin Operasyonel Müdürü Polina Stoykova,"2016 yılının ilk üç aylığında Sofya'daki konut fiyatlarında yüzde 8 oranında artış kaydedildi. 


2 YILDA FİYATLAR DEĞİŞİR 

Tabii bu artış kimseyi korkutmamalıdır, çünkü fiyatlar düşük bazdan artmaya başlıyor. Geçen seneye kadar konut fiyatları, 2005 yılındaki seviyelerdeydi. Bu yüzden fiyatların artmaya başlaması gayet normal. Bulgaristan'ın Karadeniz kıyılarında Rus müşterilerin ilgisinin yavaş yavaş geri geldiğini gözlemleniyor. Ben, önümüzdeki 1-2 yılda fiyatlarda ciddi bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Şimdi Karadeniz kıyılarında emlak satın alma için çok iyi bir andır. Orada çok iyi öneriler var" dedi. 


Ege...