20 / 05 / 2024

Bulgaristan Svilengrad Otoyol

Bulgaristan Svilengrad Otoyol

Bulgaristan imar bakanlığı, Türkiye ve Katar ile birlikte, Bulgaristan’da bir karayolu inşası için üçlü anlaşma imzalandığını açıkladı

Acıbadem'den Bulgaristan’a 125 milyon euroluk yatırım!

Acıbadem, Bulgaristan'da Tokuda Grup ve City Clinic Grup'u satın aldı. Böylece Bulgaristan'da toplam 125 milyon euroluk yatırım gerçekleştiren Acıbadem'in Türkiye'den sonra Bulgaristan'da da "en büyük sağlık hizmeti sunucusu" oldu.

Kuzey Marmara Otoyol geçiş ücretleri makul seviyeye çekilmeli!

Özkan Yalım, Özkan Yalım, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Kuzey Marmara Otoyol geçiş ücretlerinin makul seviyeye çekilmesi gerektiğini kaydetti.

Kuzey Marmara Otoyol Projesi'nin toplam bedeli 8 milyar TL!

Kuzey Marmara Otoyol İhalesi'nin 169 km’lik Asya kısmını Limak-Cengiz Ortak Girişim Grubu, 88 kilometrelik Avrupa kısmını ise Kolin-Kalyon İnşaat OGG gerçekleştirecek.

Binali Yıldırım'dan Marmara Otoyol Ringi müjdesi!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul-İzmir Otoyolu, Kuzey Marmara Otoyolu ve Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Balıkesir Otoyolu projelerinin gerçekleştirilmesiyle Marmara Otoyol Ringi'nin faaliyete geçirileceğini söyledi.

Bursa otoyol ve hızlı tren projesiyle büyüyecek!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa'nın yakın gelecekte yeni otoyol projesi ve hızlı tren ile inanılmaz büyüyeceğini belirtti. Dündar, görevdeki 7.yılını Sukaypark'taki basın toplantısıyla basın mensuplarına anlattı.

Bulgaristan Sofya'da konut fiyatları 2016'da yüzde 8 arttı!

2016 yılının ilk çeyreğinde özellikle Sofya'da konut piyasasında ciddi bir canlanma yaşadı. Yılın ilk çeyreğinde Bulgaristan Sofya'daki konut fiyatlarında yüzde 8 oranında artış kaydedildi.

Acıbadem Bulgaristan'da Tokuda ve City Clinic Grubu'nu satın aldı!

Acıbadem Bulgaristan`da Tokuda ve City Clinic Grubu bünyesine katarak Bulgaristan`da sağlık sektöründe dengeleri alt üst etti. Acıbadem bu yatırımın ardından 4 hastane ve 4 Tıp merkeziyle Bulgaristan`ın en büyük özel sağlık hizmet sunucusu oldu.

Bursa Karacabey'de otoyol güzergahı anlatılacak!

Karacabey Belediyesi, Türkiye tarihinin en büyük yatırım hamleleri arasında gösterilen İstanbul-Bursa-İzmir Otoyol Projesi'nin ilçe sınırları içerisinde kalan güzergâhında yer alan parsellerle ilgili değerlendirme toplantısı düzenliyor.

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin acı günü! Hüsniye Batum vefat etti!

Otoyol Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin CEO'su K. Yavuz Batum'un annesi Hüsniye Batum vefat etti. Otoyol Yatırım Ve İşletme A.Ş. ve Makyol İnşaat taziye ilanı yayınlattı.

Otoyol Projesi ev fiyatlarını uçurdu!

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ve Otoyol Projesinin etkileri Bursa'da düzenlenen Emlak Zirvesi'nde masaya yatırıldı. Toplantıda bölgesel fiyatlarda büyük bir artış yaşandığına dikkat çekildi. İşte ayrıntılar...

Merkez Güney Otoyol Projesi’nin eş finansman anlaşması imzalandı!

EBRD ile Kazakistan arasında, Merkez Güney Otoyol Projesi’nin eş finansman anlaşması imzalandı. EBRD, Orta Asya'da bölgesel bağlantı ve modern altyapının teşvik edilmesi amacıyla, Kazakistan'da Merkez Güney Otoyol Projesine destek sağladı.

Yalova-İzmit yeni otoyol projesinin hazırlıkları sürüyor!

Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Gönenli, Yalova-İzmit kara yoluna alternatif olacak yeni otoyol projesinin hazırlık çalışmasının sürdüğünü dile getirdi.

Fevzi Uzun: Bilecik'e lojistik merkezi ve otoyol istiyoruz!

Bilecik TSO Başkanı Fevzi Uzun "Otomotiv yatırımı istiyoruz. Çünkü otomotiv yan sanayi de getiriyor" dedi. Uzun'a göre lojistik merkezi ve otoyol bağlantısı da olursa, Bilecik yeni bir atılım yapabilecek" dedi

Bulgaristan Svilengrad Otoyol Haberi

Bulgaristan Svilengrad Otoyol

Tuna Nehri kıyısındaki Ruse kentini, Bulgaristan’ın güneyinde Türkiye ve Yunanistan ile sınırlarının birleştiği noktadaki Svilengrad kentine bağlayacak karayolu 300 kilometre olacak. İmar Bakanı Lilyana Pavlova, “Bulgar, Katar ve Türk başbakanlarının bir araya geldiklerinde kararlaştırdıkları gibi, kamu ve özel sektör ortaklığı ile karayolunun inşası için teknik bir görüşme yaptık” dedi. 


Üç başbakan geçen hafta bir araya geldiklerinde ortak altyapı projelerini incelemeye karar vermişlerdi. Bu projeler arasında Tuna Nehri köprüsünü, İstanbul’a bağlayacak yeni bir otoyolun yapımı da vardı. Pavlova, yol inşaatının dört yılda bitirilmesinin ve 965 milyon dolara mal olmasının beklendiğini söyledi. Bulgaristan Başbakanı Boiko Borisov da, “Bu bir Avrupa Birliği projesi değildir. Üç ülkenin katılımıyla ortak bir proje olarak gerçekleşecektir” dedi. Katar Başbakanı Şeyh Hamad bin Casim el Thani geçen hafta...