02 / 05 / 2024

buluş inşaat kampanya

buluş inşaat kampanya

Bulut İnşaat projelerinde 1 Eylül'e kadar geçerli kampanya günde 10 TL'ye konut sahibi olmak mümkün. Evviva Nirvana projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor...

Türkiye inşaat malzemesi sanayisi 2024 yılında yüzde 5 büyüyecek!

Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) tarafından 56’ncı kez düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’nda önemli değerlendirmeler yapıldı. Söz konusu buluşmada Türkiye inşaat malzemesi sanayisinin 2024 yılında yüzde 5 büyüyeceği belirtildi.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

İnşaat sektörü 2024'ten umutlu! İnşaat malzemesi ihracatının yükselmesi bekleniyor! 

Türkiye İMSAD tarafından düzenlenen ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 55’incisi, ‘Ekonomide Rasyonel Zemine Dönüş Süreci; İnşaat Sektörü ve Malzeme Sanayisi için Beklentiler’ başlığı altında gerçekleştirildi. Toplantıda 2024 yılına ilişkin inşaat malzemeleri ihracatının yükselmesi bekleniyor. 

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

İnşaat malzemeleri sanayisinin ülkeye katkısı artacak!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu; ‘Gündem Buluşmaları’nın 41’inci toplantısında, inşaat malzemeleri sanayisinin Türkiye'ye katkısının daha da artacağını dile getirdi.

İnşaat sektöründe taşeronların önemi!

Koronavirüs salgını nedeniyle duraklama dönemine giren inşaat sektörüne yapılan teşviklerle gerek firmalar gerekse de çalışanlar için birçok iş fırsatının kapıları açılıyor. Workindo da taşeron firma arayanlara ve firmalara teklif vermek isteyen taşeronlara yeni projelerle buluşturuyor.

Knauf çevre yönetim sistemini inşaat sektörüyle buluşturuyor!

Knauf; doğal kaynak kullanımını düşürmek, toprağa, suya, havaya verilen zararın minimum seviyey indirilmesini planlayan ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeli çalışmaları, LEED V4 esasları ve eko-inovasyon faaliyetlerini inşaat sektörüyle buluşturarak daha yeşil bir dünya yaratımına destek veriyor

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

Koronavirüsün inşaat malzemeleri sektörüne etkileri!

İMSAD’ın ‘Gündem Buluşmaları’ toplantısının 32’ncisi ‘COVID-19/EKONOMİ-20’ başlığı altında düzenlendi. Toplantıda koronavirüsün inşaat malzemeleri sektörüne etkileri değerlendirildi.

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

Türk inşaat sektörü Güney Kore’de buluşuyor!

Güney Kore’de düzenlenecek olan fuarlardan yapı ve inşaat sektörünün en büyük fuarı Korea Build, 26 Şubat – 1 Mart 2020 tarihleri arasında başkent Seul’da gerçekleşecek.

İMSİAD derneğinde inşaat sektörü gelişmeleri masaya yatırıldı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Ekonomi Gazetecileri Derneği (BEGD) üyeleri İMSİAD dernek merkezinde gerçekleştirilen buluşmada, inşaat sektöründe yaşanan güncel gelişmeleri değerlendirdi...

buluş inşaat kampanya Haberi

buluş inşaat kampanya


Evviva Nirvana 42 bin 966 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Evviva Nirvana projesi 13 katlı 5 bloktan meydana geliyor. 


İstanbul Bahçeşehir'de konumlanan Evviva Nirvana Konutları Bulut İnşaat imasıyla yükseliyor. Projede konut fiyatları 55 bin TL'den başlangıç gösteriyor.




Bahçeşehir Nirvana'da konut tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve  villa olarak tasarlandı.  Evviva Nirvana projesinde 27 katlı 2 adet lüks rezidans bloğu yer alıyor. Projede yer alan villalar 3 farklı tipten oluşuyor. Evviva Nirvana'da villalar 420 metrekarelik brüt alana sahip. 



Evviva Nirvana Konutları'nda 1...