28 / 04 / 2024

Bulut Cebeci biyografi

Bulut Cebeci biyografi

Mimar Bulut Cebeci kimdir? Bulut Cebeci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bulut Cebeci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bulut Cebeci...

Cebeci Residence ne zaman teslim?

Toplam 126 adet daireden meydana gelen Cebeci Residence Evleri Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. Peki Cebeci Residence ne zaman teslim edilecek?

Cebeci Residence Pendik lansman fiyatlarıyla 22 Şubat'ta satışta!

Lansman fiyatlarıyla 22 Şubat'taki açılışla satışa çıkacak Cebeci Residence Pendik projesinde lansman dönemi 31 Mart tarihinde sona erecek. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 konut seçenekleri bulunuyor.

İç Mimar Gökcan Bulut Artcode Mimarlık'ı anlattı!

Uzun yıllar Ankara'nın önemli iç mimarlık ofislerinden birinde çalıştıktan sonra 2008 yılında kendi ofisi Artcode Mimarlık'ı açan Gökcan Bulut, tasarım süreciyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Cebeci Residence Pendik projesi hangi aşamada?

Satışların 10 gün sonra başlayacağı Cebeci Residence Pendik projesi kapsamında daire fiyatları henüz belirlenmedi. stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daire seçeneklerinden meydana gelen projede fiyatların satışlarla birlikte belirlenmesi planlanıyor.

Bulut Cebeci kimdir?

Mimar Bulut Cebeci kimdir? Bulut Cebeci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bulut Cebeci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bulut Cebeci...

Bulut İnşaat İl Özel İdareleri yapım ihalesini kazandı!

ELAZIĞ İl Özel İdaresi Destek Hizmetleri Müdürlüğü 2014 / 75225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açıkladı. İhale açık arttırma usulü ile gerçekleştirdi. İhaleyi Bulut İnşaat kazandı.

Bulut Bağcı: Hedef 50 milyon turist!

GENÇ Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış gösterdi.

Türkiye'nin ilk Bulut AVM'si kuruluyor!

Markafoni ile yazılım devi Microsoft, Türkiye'nin ilk 'Bulut AVM'sini kuracak. Konuya ilişkin iş birliği, Markafoni Grubu CEO'su İlker Baydar, Naspers Grubu E-ticaret COO'su Lawrence Illg, Microsoft Türkiye CEO'su Tamer özmen ve Kurumsal Hizmetler Genel M

İETT 336İM Bolluca İmrahor Cebeci hattının güzergahı değişti!

İETT, Bolluca Mahallesi - İmrahor Köyü - Cebeci Mahallesi hattında hizmet veren 336İM numaralı otobüs güzergahının değiştirildiğini duyurdu. Kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan duyuru şöyle...

Cebeci Residence Pendik iletişim!

Cebeci Residence Pendik iletişim bilgileri kapsamında projeye 0216 491 13 92 numaralı telefonlardan ulaşım sağlanıyor. Satışların 10-15 gün içinde başlayacağı projede 2 blokta 126 konut bulunuyor.

Cebeci Group Cebeci Residence Pendik!

Cebeci Group Cebeci Residence Pendik projesinde yer alan daireler stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve de 5+2 şeklinde tasarlandı. Projede teslimler 2016 Ağustos'ta yapılacak.

Cebeci Residence Pendik nerede?

Cebeci Residence Pendik nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve de 5+2 dairelerden oluşan projede fiyatlar ise henüz belirlenmedi.

Cebeci Residence Pendik'te satışlar ne zaman başlayacak?

2 blok halinde Pendik'te hayata geçirilen Cebeci Residence projesinde satışlar 10-15 gün içinde başlayacak. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+2 daireler yer alıyor.

Bulut Cebeci biyografi Haberi

Bulut Cebeci biyografi

Bulut Cebeci kimdir?

Bulut Cebeci İstanbul'da doğdu ve lise eğitimini bu şehirde gerçekleştirdi. 2005 yılında Amerika'da Rhode Island School of Design'da mimarlık ve güzel sanatlar lisans eğitimini tamamladıktan sonra, New York'ta mimar olarak çalıştı. 


Ardından Londra'ya taşınan Bulut, yüksek lisans eğitimini Architectural Association School of Architecture'da gerçekleştirdi. Skidmore Owings & Merill (SOM) Londra ofisinde çalışmaya başlayan Bulut, konsept tasarımı ve dijital koordinasyon alanlarında görev aldı. 


SOM'den ayrıldıktan sonra, Londra'da Mossessian & Partners'da proje mimarı olarak çalışmaya başlayan Bulut, Abu Dhabi sanat galerisi, ödüllü Musheireb Heart of Doha kentsel dönüşüm projesi ve Fes şehrinin UNESCO korumasındaki medinesinde bulunan bir meydan ve çevresindeki yapıların renovasyon ve dönüşümünü kapsayan Place Lalla Yeddouna projesinde mimar olarak görev aldı. 


2012 yılında Bulut Cebeci, Selim Bayer ile birlikte Londra...