29 / 04 / 2024

Cebeci Residence lansman fiyatlarıyla satışta! 270 bin TL'ye!

Cebeci Residence lansman fiyatlarıyla satışta! 270 bin TL'ye!

Firma: Cebeci Group

Proje: Cebeci Residence

Sign of the City Awards'ta 'En İyi Çok Katlı Konut' kategorisinde birincilik ödülüne sahip Cebeci Residence projesi lansmana özel yüzde 5 indirimli fiyatlarla satışa çıktı.



Anadolu Yakası'nda Pendik'te hayata geçirilen ödüllü proje  Cebeci Residence  projesi satışa çıktı. Lansmana özel yüzde 5 indirimli fiyatlarla satışların başladığı projede daire fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 


Cebeci Group tarafından yükselen  Cebeci Residence projesinde lansman fiyatları 31 Mart'a kadar geçerli sayılacak. Cebeci Residence'ta 2 blok bulunuyor.


Sign of the City Awards'ta 'En İyi Çok Katlı Konut' kategorisinde birinci seçilen Cebeci Residence projesinde konutlar, ticari üniteler ve ofisler yer alıyor. 


Cebeci Residence lansman fiyatlarıyla satışta! 270 bin TL ye!


Toplam daire sayısı 126 olarak belirlenen Cebeci Residence projesinde daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salondan meydana geliyor. 


Teslimlerin 2016 yılının Ağustos ayında yapılacağı Cebeci Residence projesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakikalık mesafede inşa ediliyor. 


Projenin sosyal yaşam alanlarında kapalı otoparktan çocuk oyun alanlarına ve spor alanları ile yüzme havuzuna kadar birçok seçenek yer alıyor. 


Cebeci Residence satış ofisi iletişim

Tel: 444 6 249

Web: www.cebecigy.com.tr

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön