28 / 04 / 2024

Bulut Cebeci projeleri

Bulut Cebeci projeleri

Mimar Bulut Cebeci kimdir? Bulut Cebeci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bulut Cebeci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bulut Cebeci...

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri ile ilgili açıklama! İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projeleri pek çok insanın gündeminde yer alıyor. Bu konu nezdinde TOKİ Başkanı Ömer Bulut’tan konut projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'tan İstanbul'daki şantiye alanlarına ziyaret!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, kuruma bağlı İstanbul'da devam eden projeleri inceledi. 

Bulut Yapı, Bakırköy'de dönüşüm projelerine yöneldi!

Öntu Yatırım Ortaklığı içinde Esenyurt’ta 120 milyon lira yatırım değeri taşıyan Önay Life projesinin yapımına devam eden Bulut Yapı, aynı zamanda Bakırköy bölgesinde kentsel dönüşüm projeleri yapıyor.

Derince Yüzme Havuzu Kompleksi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, vizyon projeleri hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Başkan Bulut, bu kapsamda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapım çalışmaları devam eden yüzme havuzu kompleksini inceledi.

Bulut İnşaat kampanyalı projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirdiği projeler için yeni bir kampanya başlatan Bulut İnşaat sınırlı sayıda daireler ile satışlarına devam ediyor. İşte Bulut İnşaat kampanyalı projeleri...

Derince Yavuz Sultan Mahallesi'ne spor kompleksi inşa edilecek!

Faaliyet ve denetim komisyon raporunun onaylandığı Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısına Başkan Bulut’un projeleri damgasını vurdu.

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

Derince'nin yeni projeleri tanıtıldı!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanlığı binasında yapılan toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıttı. Derince Belediye Baştanı Ali Haydar Bulut"Derince cazibe merkezi olacak" dedi.

Bulut Cebeci kimdir?

Mimar Bulut Cebeci kimdir? Bulut Cebeci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Bulut Cebeci, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Bulut Cebeci...

Derince Havuz Projesi için start verildi!

Yedi aylık süreçte projeler üzerinde yoğunlaşan ve yol haritasını belirleyen Başkan Bulut, vizyon projeleri bir bir uygulamaya başlıyor. Bu doğrultuda Yavuz Sultan Mahallesi’nde yapılması planlanan Havuz Projesi için start verildi.

Bulut İnşaat Evviva Home projesinde hayat başlıyor!

Hayatı kolaylaştıran konut projeleri ve uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olmak isteyenlerin ilk tercihi olan Bulut İnşaat, Evviva Home projesinin satışlarının yüzde 70’ini tamamladı. Evviva Home projesinde bu yıl sonunda yaşam başlayacak.

Micro Loft Yarasa ve Micro Loft Bulut projesi satışa çıktı!

Urbanist Yatınm tarafından İstanbul-Gümüşsuyu'nda yapılan micro-Loft Yarasa ve micro-Loft Bulut projeleri satışa çıktı. Yaşam alanlan 50-100 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 425 bin lira ile 1 milyon 50 bin lira arasında değişiyor.

Bulut Cebeci projeleri Haberi

Bulut Cebeci projeleri

Bulut Cebeci kimdir?

Bulut Cebeci İstanbul'da doğdu ve lise eğitimini bu şehirde gerçekleştirdi. 2005 yılında Amerika'da Rhode Island School of Design'da mimarlık ve güzel sanatlar lisans eğitimini tamamladıktan sonra, New York'ta mimar olarak çalıştı. 


Ardından Londra'ya taşınan Bulut, yüksek lisans eğitimini Architectural Association School of Architecture'da gerçekleştirdi. Skidmore Owings & Merill (SOM) Londra ofisinde çalışmaya başlayan Bulut, konsept tasarımı ve dijital koordinasyon alanlarında görev aldı. 


SOM'den ayrıldıktan sonra, Londra'da Mossessian & Partners'da proje mimarı olarak çalışmaya başlayan Bulut, Abu Dhabi sanat galerisi, ödüllü Musheireb Heart of Doha kentsel dönüşüm projesi ve Fes şehrinin UNESCO korumasındaki medinesinde bulunan bir meydan ve çevresindeki yapıların renovasyon ve dönüşümünü kapsayan Place Lalla Yeddouna projesinde mimar olarak görev aldı. 


2012 yılında Bulut Cebeci, Selim Bayer ile birlikte Londra...