19 / 05 / 2024

bulut inşaat engelli kampanyası

bulut inşaat engelli kampanyası

Evviva Home projesinde engelliler için başlatılan yüzde 30 indirim kampanyası devam ediyor!

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

70 millet bahçesinin inşaatı tam gaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ömer Bulut, yaptığı açıklamada, 70 millet bahçesinin inşaatının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Aras Bulut İynemli'den sit alanında inşaat yaptıracağı iddialarına yanıt!

Karaburun Belediyesi, Çukur dizisi oyuncularının Karaburun'da birinci derece doğal SİT alanında inşaat yaptığını öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli'den konuyla ilgili açıklama geldi.

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

İnşaat sektöründe zam tartışması!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un, inşaat sektörünün ana girdisi olan demir ve çimentoya son aylarda yapılan zamları eleştirmesi, çimento ve demir-çelik sektörü ile inşaat sektörü arasında zam tartışmasna neden oldu. 

TOKİ Bolu Mengen 3. Etap inşaatı başladı!

Bolu Mengen Belediye Başkanı Turhan Bulut, 3.Etap Toplu Konut projesinin inşaatına başladığını sözlerine ekledi. İnşaat alanınını inceleyen Başkan Bulut, yetkililerden projeyle ilgili bilgi aldı.

Konyalı müteahhitler inşaat sektörünü değerlendirdi!

Konya Müteahhitler Birliği (KOMÜT) Başkanı Adem Bulut ve (KOMÜT) yönetim kurulu üyeleri gerçekleştirdikleri basın toplantısında inşaat sektörünün durumu ve geleceği üzerine değerlendirmeler yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Sivas Atatürk Ortaokulu'nun inşaatında inceleme!

Hafik Kaymakam Vekili Rahmi Bulut, yapımına başlanan Atatürk Ortaokulu inşaat çalışmalarını inceledi. 

Adana'daki metro inşaatına ilişkin 6 soru TBMM'de!

Adana'daki metro inşaatının Bakanlığa devredilmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı!

Türkiye’nin en büyük Engelli Rehabilitasyon Merkezi Başakşehir'de inşa ediliyor. 16 bin metrekarelik Başakşehir Engelli Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaatı başladı.

Ankara Etimesgut Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Türkiye’nin engelli ve ailelerine yönelik en kapsamlı Engelsiz Yaşam Merkezi Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi’ne inşa ediliyor. Yapılan açıklamalara göre 20 milyon TL'lik projenin kaba inşaatı tamamlandı.

bulut inşaat engelli kampanyası Haberi

bulut inşaat engelli kampanyası

Evviva Home projesinde engellilere özel olarak düzenlenen kampanya kapsamında 1 oda 1 salon daireler, 59 bin 640 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 2 oda 1 salon daireler ise 100 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Ayrıca engellilere özel yüzde 30 indirim yapılıyor.

Bulut İnşaat tarafından Esenyurt’ta inşa edilen Evviva Home 2 bin 200 metrekare alana kuruluyor. Evviva Home projesinde engelli ev sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmak için duş ve tuvaletlerden özel olarak dizayn edilmiş giriş kapılarına; ses ve ışıklı yön belirleyici asansörlerden görme engelliler için yön hizalı yürüme yollarına kadar her ayrıntı düşünüldü.

172 konuttan meydana gelen Evviva Home projesinde aidatlar ise 1+1 daireler için 80 lira; 2+1 daireler içinse 100 lira olarak belirlendi. Teslimlerinin 30 Eylül 2013 tarihinde yapılması planlanıyor.

Eviva Home projesinde yüzde...