27 / 04 / 2024

Bulut İnşaat Esenyurt projeleri

Bulut İnşaat Esenyurt projeleri

Bundan 6 yıl önce başlayan ve 2 yıl süren imar kargaşasının yaşandığı Esenyurt’ta 9 şirketi iflasa, 100 binlerce tüketiciyi de mağduriyete sürükleyen süreç yavaş yavaş son buluyor.

Bulut inşaat Esenyurt'ta 550 daire için kampanya başlattı!

Bulut inşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yasam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat Esenyurt projelerinde tapu teslimli daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat!

Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Gül İnşaat Esenyurt projesi fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Günyüzü İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Güray İnşaat Esenyurt'ta karma proje inşa edecek!

Akkoza projesinin ortaklarından Güray İnşaat, Esenyurt'ta 228 rezidans daire, 150 ofis ve 20 dükkandan oluşan yeni bir projeye başlıyor...

Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği kuruldu!

Bulut İnşaat Esenyurt Bölgesinde Evviva Yaşam Merkezi mağdurlarının haklarını korumak amacıyla “Evviva Yaşam Merkezi Mağdurları Derneği" 26 Ekim 2016 tarihinde kuruldu.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası dün görüldü. İşte teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davasında son durum...

Bulut İnşaat'a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası yarın görülecek. Dava Bakırköy 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde saat 09:15'te kamuoyuna açık olarak görülecek.

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Makyol İnşaat Esenyurt projesi nerede? Makyol İnşaat Esenyurt projesi Akbatı Alışveriş Merkezi karşısında, Makyol'a ait arsa üzerinde inşa edilecek. Projenin nisan ayında satışa sunulması planlanıyor...

Bulut İnşaat Esenyurt projeleri Haberi

Bulut İnşaat Esenyurt projeleri

Yıl sonuna kadar mağduriyetlerin giderileceğini ve her şeyin normal seyrine devam edeceğini dile getiren Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Temel Bulut, yaşanan sürecin kendilerine sadece inşaat maliyetinin 100 milyonu TL’yi geçtiğini söyledi. Bulut, 2014’te 110 milyon TL de iadeler için ödeme yaptıklarını belirtti. Bulut, “2014’te tüketicilere 110 milyon TL ödeme yaptık. Avukat ücretleri ile birlikte bu rakam 150 milyon TL’ye yaklaştı. İmar krizi olmasaydı sadece Esenyurt’taki projelerde 8 bin konut yapacaktık. Bu rakam 4 bin 800’e düştü. 2012’de daire satmıştık, 2013’te teslim edecektik ama imar durunca teslim edemedik. Bugün teslim etmeye çalışıyoruz ama bugün ayakta kalmış bir kaç firmadan biri olarak 6 ay müsaade et diyoruz teslim edeceğiz ama insanların 6 aya bile inancı kalmadı. Esenyurt’ta bu şekilde toplam...