13 / 05 / 2024

Bulut İnşaat evde tek kampanyası

Bulut İnşaat evde tek kampanyası

Bulut İnşaat, 1 Eylül'e kadar 1+1 dairelerde 55.000 lira, 2+1 dairelerde 95,000 lira, 3+1 dairelerde 120.000 TL 'ye varan fiyatlarla kampanyaya başladı...

M. Bulut İnşaat, New Point ile kent ticaretine renk katacak!

Elazığ TSO Başkanı İdris Alan, kentte M. Bulut İnşaat tarafından AVM, Cadde Mağaza ve Ofis konseptiyle inşa edilen New Point Projesi doğrultusunda inceleme yaparak konu ile ilgili araştırmalar yaptı.

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Eksen Bulut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Alacağınız evde kiracı oturuyorsa ne yapacaksınız?

İkinci el ev alınmak istenildiği en çok karşılaşılan sorunlardan biri de içinde kiracı oturması durumu oluyor. Peki  alacağınız evde kiracı oturuyorsa ne yapacaksınız? İşte tüm merak edilenler... 

Satın aldığı evde kiracı olanlar dikkat!

Satın alacağınız evde kiracı oturuyorsa gerekli tüm araştırmaları yapmanız ve sürecin nasıl ilerleyeceğini bilmeniz gerekiyor. Peki yasalar konu hakkında ne diyor?

Aldığınız evde ki̇racı varsa bi̇lmeni̇z gereken 3 husus!

Avukat Kadir Kurtuluş, Emlakkulisi.com okurları için "Aldığınız evde ki̇racı varsa bi̇lmeni̇z gereken 3 husus" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte Kurtuluş'un yazısı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Volkan Vural Bulut tutuklandı!

Esenyurt'taki inşaat projesinden 40 kişiye toplam değeri 5 milyon TL'nin üzerinde daire satıp teslim etmediği gerekçesiyle ile haklarında 400 yıla kadar hapis istemi ile dava açılan Bulut İnşaat'ın sahibi Temel Bulut'tan sonra oğlu Volkan Vural Bulut da tutuklandı.

Temel Bulut yakalandı!

Sattığı daireleri sahiplerine teslim etmediği gerekçesiyle hakkında 910 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Bulut İnşaat’ın sahibi Temel Bulut, üç gün önce çay bahçesinde yakalandı. 

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Temel Bulut hakkında yakalama kararı!

Bulut İnşaat’a açılan dolandırıcılık davası bugün görüldü. İşte, teslim edilmesi gereken binlerce konutun bulunmasıyla yargılanan Bulut İnşaat davasında son durum...

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bulut İnşaat evde tek kampanyası Haberi

Bulut İnşaat evde tek kampanyası


Bulut İnşaat, 1 Eylül'e kadar 1+1 dairelerde 55.000, 2+1 dairelerde 95,000, 3+1 dairelerde 120.000 TL'ye varan fiyatlarla kampanyaya başladı. "Evviva" konsept projeleri ile bilinen Bulut İnşaat, daha önce gerçekleştirdiği kampanyaların tümünü tek pakette toplayarak müşterilerine yeni fırsat sunuyor. 


Esenyurt, Bahçeşehir, Tekirdağ ve Kıbrıs projelerinde geçerli kampanyalar ile isteyene günde 10 lira ile daire sahibi olma fırsatı veren Bulut İnşaat, emeklilere yüzde 33, engelli vatandaşlara yüzde 30 indirim sunuyor. Ayrıca kentsel dönüşüm kapsamında eski dairenizi vererek yeni Residence daire alabiliyorsunuz. 7/24 kameralı güvenlik hizmetleriyle donatılan Evviva projeleri, zengin alternatifli sosyal donatılarıyla dikkat...