05 / 05 / 2024

Bulut İnşaat iş ilanları

Bulut İnşaat iş ilanları

Bulut İnşaat İstanbul ve Tekirdağ firmalarında çalışacak Yönetici Asistanı, Elektrik Mühendisi ve Bayan Satış Temsilcisi alacak....

İnşaat işçileri artık yurt dışını değil, Türkiye'yi seçiyor: Yeni bir işçi 40 bin TL maaş alıyor!

İnşaat işçileri artık yurt dışı yerine Türkiye'de çalışmaya yöneliyor. Sektöre yeni giren bir inşaat işçisi 40 bin TL maaş alıyor. İşte ayrıntılar...

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Edirne Meriç Sulaması Yapım İnşaatı İşi (e-ihale )ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Viranşehir 2. kademe ikmal inşaatı işi ihalesi yarın!

Şanlıurfa Viranşehir Pompaj Sulaması 2 Kademe İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Konya Ovası İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Konya Ovası 1-2-3 Sulamaları İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Bulut İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Esenyurt’taki Bulut İnşaat mağduru yüzlerce vatandaş seslerini duyurmak için eylem yaptı. Yıllardır evlerinin teslim edilmesini bekleyen Bulut İnşaat mağdurları seslerini duyurmak istiyorlar. 

Emlak Konut Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi Aydur İnşaat'ın!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden olan İstanbul Ataşehir Resmi Kurum Binası A Blok İkmal İnşaatı İşi' nin sözleşmesi imzalandı.

Bulut İnşaat'ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıktı!

Teslim etmesi gereken binlerce konut bulunan Bulut İnşaat’ın sahipleri hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Temel Bulut, oğlu Volkan Bulut ve şirket çalışanı Mine Turgut’un duruşmalardan kaçtıklarına işaret ederek haklarında yakalama kararı verdi.

Bulut İnşaat mağdurlarından mangallı eylem!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar pazar günü eylem yaptı.Mağdurlar Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleştirdikleri eylemde mangal yakılıp piknik yaptı.

Bulut İnşaat mağdurları bugün eylem yapacak!

Bulut İnşaatın mağdur ettiği vatandaşlar bugün eylem yapacak. Esenyurt'taki Gümüş City inşaat alanında gerçekleşecek eyleme katılımın yoğun olması bekleniyor.

Bulut İnşaat iş ilanları Haberi

Bulut İnşaat iş ilanları

Bulut İnşaat İstanbul ve Tekirdağ firmalarında çalışacak Yönetici Asistanı, Elektrik Mühendisi ve Bayan Satış Temsilcisi alacak. İrtibat için www.bulutinsaatyapi.com adresinden ya da 444 25 61 numaralı telefondan...