03 / 10 / 2024

bulut inşaat kıbrıs projeleri

bulut inşaat kıbrıs projeleri

Bulut inşaat, Kuzey Kıbrıs'a yatırım için start verdi. Şirket ülkede yatırımına başladığı otel ve konut projelerinin yanı sıra huzurevi, düğün salonu ve cami gibi halkın kullanımına yönelik projeler üzerinde de çalışmalara başladı...

Kıbrıs’ta emlak sektöründe kaos: Yeni yasa sektörü çıkmaza soktu!

Kıbrıs’ta emlak sektöründe büyük kaos yaşanıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre yanlış olduğu savunulan yasa Anayasa Mahkemesine taşındı. Sektörün çıkmaza girdiği kaydedilirken, Avukat Burçin Sertbay da konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Kıbrıs'ta konut fiyatları bir yılda yüzde 22 arttı! 

Kuzey Kıbrıs konut piyasasında gerek “yabancıların” aşırı ilgisiyle gerek inşaat maliyetlerindeki artışın etkisiyle fiyatlar bir yılda yüzde 22 arttı.

Kıbrıs, konut ve arsa yatırımında en iyi lokasyonların başında geliyor!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, konut ve arsa yatırımı konusunda en iyi lokasyonların başında Kıbrıs'ın geldiğini belirtti. Kıbrıs'ın arsa ve konut yatırımı için değerli olduğunu belirten Gültekin yatırımcıları uyardı.

Kıbrıs gayrimenkul piyasası mercek altında! Yerli ve yabancı yatırımcılar konut almak için birbiriyle yarışıyor

Kuzey Kıbrıs, stratejik konumunun getirdiği avantajlarla birlikte, yerli ve yabancı yatırımcılara avantajlı bir yatırım ortamı sunuyır. EVA Gayrimenkul Değerleme Personeli Eylül Helin Gül, Kıbrıs’taki gayrimenkul piyasasını mercek altına aldı.

THY'den Kıbrıs'a gidecekler için ucuz bilet kampanyası!

Kıbrıs'a seyahat etmeyi düşünen vatandaşlara THY’den müjdeli bir kampanya haberi de gelmiş oldu. Bu kampanya kapsamında biletlerinizi ucuza alabilirsiniz. Kimler bu kampanyadan faydalanabilir? Kampanyaya ilişkin tüm merak edilen detaylar...

Kıbrıs inşaat sektöründe 'yap-sat' bitirildi! Yatırımcılar kaçıyor!

Bağımsızlık Yolu Mali Sekreteri Münür Rahvancıoğlu, Kıbrıs'taki inşaat sektörünün zor günler geçirdiğini belirterek 'yap-sat' işleyişinin bittiğini ve yatırımcıların kaçmaya başladığını belirtti.

Kıbrıs; konut almak isteyenlerin radarında! Dövizle kira getirisi Türk yatırımcılarını cezbediyor!

Dünyaca ünlü bir dergi, neredeyse yarı yarıya daha ucuz olduğunu hesaplayarak Amerikalılara mülk satın almak için tavsiye ettiği lokasyonların ilk sırasına Kuzey Kıbrıs’ı yerleştirdi. Özellikle Dövizle kira getirisi Türk yatırımcıları cezbediyor.

Gayrimenkul yatırımcıları rotayı Kuzey Kıbrıs'a çevirdi!

Kuzey Kıbrıs'ta faaliyet gösteren inşaat şirketi Adelante Construction Kurucusu Oğuz Alp Tan yaptığı açıklamada yatırımcıların gayrimenkul almak için Kuzey Kıbrıs'a yöneldiğini söyledi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 1.500 konutluk dev proje! 63 bin pounddan satışa çıktı!

Fenercioğlu, Kuzey Kıbrıs’ta projelere başladı. Yeşilyurt’un Gaziveren bölgesinde ‘yeni Miami’yi inşa etmeye başlayan şirket, 1500 konutluk dev proje için kolları sıvadı. 

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Fenercioğlu'ndan Kıbrıs'a 3 bin konutluk dev proje! Costal Heaven projesi için start verildi!

Fenercioğlu Gayrimenkul, Kıbrıs’ta 3 bin dairelik Costal Heaven projesinin inşaatına başladı. Kıbrıs'a dev proje geliyor. İşte Costal Heaven projesi ile ilgili ayrıntılar...

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

bulut inşaat kıbrıs projeleri Haberi

bulut inşaat kıbrıs projeleri


İSTANBUL'DA evviva projeleri ve evviva Lavinium projeleri Söz konusu otelin tatil köyü konseptini ile tanınan Bulut İnşaat, şehir  birlikte, bu yıl KKTC'nin septinin; bin 700 adet, 1+1 dairedışmda da söz sahibi olmak  1 villa bölgesi olan Çatalköy'de den oluşacağı belirtiliyor. Bulut adına rotasını Kıbrıs'a çevirdi.  90 dönüm arazi üzerine 129 daire- İnşaat'm hedefleri arasında ayrızey Kıbrıs'ta gelecek yıla kadar 500 lik Kalamış Villaları projesiyle , Kıbrıs'ta öğrenci ve hemşiremilyon dolarlık yatırım yapacak dikkat çekiyor. Bu proj elerin yanı 1er için 1.500 daireden oluşan bir olan Bulut înşaat, inşaatına başla- sıra huzur evi, düğün salonu, ca- proje de yer alıyor. Bölgede topdığı otel ve konut projeleriyle tu- mi gibi halkın kullanımına yöne- lamda 2 konut ve 2 otel projesi rizm...