21 / 05 / 2024

Bulvar 216 dükkan

Bulvar 216 dükkan

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın, İstanbul Anadolu yakasında “gurme merkezi” haline getirmeyi hedeflediği Bulvar 216 için düzenlediği galaya Türkiye’de faaliyet gösteren yerli ve yabancı yeme içme devleri büyük ilgi gösterdi.

Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi!

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Gökhan Töre’nin Barbaros Bulvarı’nın başında yer alan Sampi Beşiktaş şubesini devraldı. Gökhan Töre Beşiktaş'taki dükkanını yeniledi.

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Kayaşehir dükkan fiyatları konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Ticari alanları açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular 28 Kasım 2015 tarihine kadar devam edecek.

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan!

Bulvar İstanbul Cadde satılık dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Açık artırma ile satışa çıkarılan projede başvurular www.bulvaristanbul.com.tr adresi üzerinden kabul ediliyor.

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları!

Bulvar İstanbul Cadde dükkan fiyatları 850 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde projesinde 24 mağaza, 1 cafe ve 1 kreş yer alıyor...

Bulvar 216'ya halkın favorisi ödülü!

Bu sene 13. kez düzenlenen Altın Örümcek Web Ödülleri “Alışveriş ve Yaşam Merkezleri” kategorisindeki halkın favorisi ödülünü, Türkiye’nin ilk yeme içme destinasyonu olan Bulvar 216 kazandı.

Aydın Efeler'de dükkan kiralarını güneşin yönü belirliyor!

Aydın'ın Efeler ilçesinde yaya trafiğinin en yoğun yaşandığı Adnan Menderes Bulvarı'nda yer alan aynı genişlikteki doğu ve batı cepheli iki dükkan arasındaki aylık kira farkı duyanları şaşırtıyor.

Batışehir dükkan fiyatı!

Batışehir, Bağcılar'da inşa ediliyor. Projedeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Batışehir dükkan fiyatı.

Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları!

Batışehir projesindeki loca daireler 216 bin TL'den, daireler 226 bin TL'den, premium daireler ise 262 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Bağcılar Batışehir satılık dükkan fiyatları...

Bulvar 216'da 28 Kasım'da etkinlik düzenlenecek!

Bulvar 216 herkesin keyifle zaman geçireceği, gündelik ihtiyaçlarını kolayca çözeceği ve yoğun iş temposuna bir ara verilmesi için ekinlik düzenliyor. Etkinliklere Ahmet AKBALIK'ta katılacak.

En iyi ofis Bulvar 216 seçildi!

Özak GYO tarafından Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216, Türk inşaat sektöründe önemli yeri olan "Sign of the City Awards 2014" yarışmasında 'En İyi Ofis' ödülünün sahibi oldu.

Bulvar 216 ödüle doymuyor!

Özak GYO tarafından Ataşehir’de inşa edilen Bulvar 216, Türk inşaat sektöründe önemli yeri olan ‘‘Sign of the City Awards 2014’’yarışmasında ‘En İyi Ofis’ ödülünün sahibi oldu.

Bulvar 216'unun mağazalarının doluluk oranı yüzde 90'a çıktı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın European Properties Awards tarafından 5 ödül alan yeni projesi Bulvar 216'da, mağazaların yüzde 90'ı halihazırda kiralanmış durumda. Projede çok sayıda restoran ve cafeler yer alıyor...

Bulvar 216'daki 43 dükkâna ait değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket portföyünde bulunan Bulvar 216 projesinde yer alan 43 bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu, Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığıyla duyurdu. İşte rapor...

Bulvar 216 dükkan Haberi

Bulvar 216 dükkan

Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, “ Arazi seçiminden, konsept oluşumuna kadar farkımızı ortaya koyduk”


Bulvar 216 Yiyecek İçecek Danışmanı ve, gastronomi ustası Osman Serim, “ Bulvar 216’nın yer aldığı bölge Türkiye ortalamasının üstünde bir eğitim ve gelir durumuna sahip. Ayrıca lokasyon Türkiye’nin paket servis rekortmeni”



Özak GYO’nun, İstanbul Anadolu yakasında inşaatı süren finans merkezine komşu projesi Bulvar 216; bölge için bir gurme merkezi olmayı hedefliyor. Bu bağlamda, Eylül ayında yaşamın başlayacağı proje için; aralarında, D.Ream Grup,  Wagamama, Simit Dünyası, Big Chefs, Divan, KFC,  Lavazza, Hayal Kahvesi, MC.Donalds, Pelit, Özgür Şef, Midpoint gibi markaların olduğu yaklaşık 140 firmanın genel müdür ve CEO seviyesinde yöneticisine özel gala düzenlendi. Toplantıda konuşan Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık,  projenin, arazi...