02 / 05 / 2024

bulvar atakent teslimler

bulvar atakent teslimler

Beş blok olarak hayata geçirilen Bulvar Atakent projesinde teslimler 2018 yılında gerçekleşecek. Projede 60 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Trend GYO Trend Bulvar'da yaşam ay sonunda başlıyor!

Trend GYO imzasıyla Bursa Görükle'de inşa edilen Trend Bulvar projesinde teslimler devam ediyor. Ekim ayı sonu itibarıyla yapılacak resmi açılışın ardından projede yaşam tam olarak başlayacak. İşte Trend Bulvar ile ilgili detaylar...

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Mostar Atakent'te 9 milyon TL'ye 2+1! Teslimler 2 ay sonra! 

2 blok olarak inşa edilen Mostar Atakent projesinde satış süreci devam ediyor. Mostar Atakent projesindeki konutların teslimlerinin 2 ay sonra yapılması planlanıyor.

Bulvar 9 Sanayi'de 24 ay 0 faiz fırsatı! Geleceğin sanayi sitesinde teslimler iki ay sonra başlıyor! 

Sanayinin kalbinin attığı Esenyurt'ta geleceğin sanayi sitesi hayata geçiriliyor. Bulvar 9 Sanayi adıyla yükselen projede 113 ünite bulunuyor.

İzmir Modda Bulvar'da teslimler Haziran'da!

Bornova Kamil Tunca Bulvarı üzerinde inşa edilen, Modda Bulvar'ın ilk etabında teslimler Haziran ayında başlıyor. 

Bulvar Atakent Maksem 2018 fiyatları!

Bulvar Atakent Maksem 2018 fiyatları 640 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesi 250 milyon TL yatırım bedeline sahip...

Bulvar Atakent Evleri güncel fiyatlar!

Bulvar Atakent Evleri güncel fiyatlar kapsamında dairelerin fiyatları 640 bin TL'den başlıyor. Proje Küçükçekmece Atakent'te Maksem ve Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor...

Kocalar Bulvar Ankara daire fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara daire fiyatları 3+1'lerde 600 bin TL'den başlıyor. 3+1 ve 4+1 dairelere yer verilen projede teslimler üç yıl sonra yapılacak...

Konut projelerinin yüzde 20'si TOKİ ya da Emlak Konut ile satılabilir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarlarından Leyla İLHAN, bugünki yazısında Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın şirketi ile Maksem'le birlikte satışa çıkardığı Bulvar Atakent projesinde uygulanan indirim modelini değerlendirdi.

Bulvar Atakent Küçükçekmece kampanyalı fiyatlar!

Bulvar Atakent projesi Makzem ve Oğuzkağan ortaklığı tarafından 250 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirildi. 2+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Bulvar Atakent Evleri'nde evli, çocuklu ve evi olmayan ailelere özel indirim fırsatı sunuluyor...

Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları!

Küçükçekmece Bulvar Atakent projesi 391 daire ve 26 ticari birimden meydana geliyor. Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 300 TL’den başlıyor.

Gayrimenkule yeni düzenlemeler geliyor!

Bulvar Atakent projesinin lansmanında sektöre dair açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar, projenin yüzde 10'unu dar gelirli ailelere ayırdıklarını ve bunun sektöre örnek olmasını gerektiğini söyledi. Bayraktar, gayrimenkulde yeni düzenlemeler geleceğini de belirtti.

bulvar atakent teslimler Haberi

bulvar atakent teslimler

Ağustos 2018 tarihinde daire teslimleri yapılacak olan Bulvar Atakent projesi 2 bin 274 metrekare alan üzerine inşa ediliyor. Proje İstanbul Atakent'te beş blok olarak yükseliyor. 


2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer verilen Bulvar Atakent Evleri Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Bulvar Atakent Projesi toplam 391 daire ve 26 dükkandan meydana geliyor. 


Bulvar Atakent Halkalı projesinde 2+1 daireler 110-126 metrekare, 3+1 daireler 135 metrekare, 4+1 daireler 183 metrekare büyüklüğe sahip.


Bulvar Atakent ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 20 peşinat sonrasında vade farkı olmadan 60 ay taksitlendirme veya banka kredisi kullanılarak ödeme yapılabiliyor. 


Bulvar Atakent Evleri fiyat bilgisi!


Bulvar Atakent projesinde dairelerin metrekare fiyatı 4 bin 700 TL'den başlıyor. Halkalı Bulvar Atakent projesinde kapalı otopark, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, yüzme havuzu gibi...