06 / 05 / 2024

Bulvar avm

Bulvar avm

Kentsel yenileme projesi kapsamında ülke ekonomisine yeniden kazandırılan Samsun'un tarihi tütün ve sigara fabrikası, Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi adıyla kentin yeni yaşam alanı olarak hizmete girdi...

Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? Özak GYO açıkladı!

Özak GYO İstanbul ili, Ataşehir ilçesinde yer alan Bulvar 216 AVM'nin 30 Eylül 2022 tarihli değerleme raporunu yayımladı. Peki Özak GYO Bulvar 216 AVM'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar ve değerleme raporu...

Bulvar 216 AVM'deki 43 adet bağımsız bölümün değeri belli oldu!

Özak GYO portföyündeki Bulvar 216 AVM'deki yer alan 43 adet bağımsız bölümün 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM değerleme raporu!

Torunlar GYO'nun Bulvar Samsun AVM projesinin 2020 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Torunlar GYO Bulvar Samsun AVM 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bulvar Samsun AVM'nin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Bulvar Samsun AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bulvar Samsun AVM'nin 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Samsun Bulvar AVM 2017 değerleme raporu!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Bulvar AVM'nin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Samsun Bulvar AVM 2016 sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Samsun Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi 2016 Yıl Sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vadistanbul AVM Mart'ta açılacak!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul projelerinden Vadistanbul'un ofis, alışveriş caddesi, yeme - içme alanları, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabında sona gelindi.

Bulvar 216 AVM 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Bulvar 216 AVM 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Vadistanbul Bulvar 2017'de tamamlanacak!

Vadistanbul projesinde AVM, ofis ve otel gibi komplekslerden oluşan Bulvar etabında 2017 içinde teslimler başlıyor. Son etap Vadistanbul Park da 2017 Aralık ayında hazır olacak.

Vadistanbul Bulvar AVM Ekim'de açılacak!

Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve İnvest İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen Vadistanbul’un Bulvar etabında sona yaklaşıldı. Bulvar’da Ekim ayında açılacak AVM’de dev markalar yer alacak.

Tarkan, Vadistanbul Bulvar'dan ofis katı satın aldı!

Megastar Tarkan ofis yatırımı için Türkiye’nin uluslararası alandaki gayrimenkul projesi Vadistanbul’un Bulvar etabını tercih etti. Vadistanbul’un ofis, alışveriş caddesi, AVM ve otelden oluşan Bulvar etabından Tarkan bir ofis katı satın aldı.

41 Burda AVM bugün açılıyor!

Kocaeli 41 Burda kapılarını bugün açıyor. İzmit 42 Evler Körfez Mahallesi Ömer Türkçakal Bulvarı üzerinde hayata geçirilen 41 Burda AVM 64 dönümlük alanda yükseliyor.

Bulvar avm Haberi

Bulvar avm

Bulvar AVM Müdürü Gaye Şahin, atıl durumdaki tarihi tütün fabrikasının AVM olduğunu belirterek, "Bu yerde herkesin bir anısı var. Her şeyi aslına uygun restore ettik" dedi. Kentsel yenileme projesi kapsamında ülke ekonomisine yeniden kazandırılan Samsun'un tarihi tütün ve sigara fabrikası, Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi adıyla kentin yeni yaşam alanı olarak hizmete girdi. Bulvar AVM Müdürü Gaye Şahin, "Samsun'da neredeyse herkesin fabrika ile ilgili bir anısı var. Bu nedenle her şeyi aslına uygun restore ettik. 


Kapalı AVM'lerin o kısıtlamasından çıkıp alışverişe özgürlük getirdik ve sahip olduğumuz meydan ile Bulvar AVM şehrin bir parçası haline geldi" dedi. Türkiye'nin iki önemli AVM yatırımcısı Torunlar GYO ve Turkmall'un ortaklaşa gerçekleştirdiği Bulvar Yaşam ve Alışveriş Merkezi ziyarete açıldı. 125 yıllık tarihi geçmişi olan ancak...