05 / 05 / 2024

bulvar çalışması bursa

bulvar çalışması bursa

Bursa Osmangazi'de kentsel dönüşüm sürecinde yeni imar yollarının açılması çalışmaları devam ediyor. Bursa Osmangazi Belediyesi, Hamitler ve Yunuseli'yi birbirine bağlayacak 40 metrelik bulvar projesine başladı!

İznik Gölü çevresindeki dolgu çalışması için soru önergesi hazırlandı!

Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, İznik Gölü çevresinde yapılan dolgu çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kayışoğlu sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'na sordu..

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde yeni yol çalışması başlatıldı!

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Bulvarının yoğunluğunu ortadan kaldırmak için Altınşehir Mahallesinde yeni bir yol yapım çalışmasına başladı.

Adana'daki yol çalışması sorunu ne zaman çözülecek?

Adana'dan okurumuz İbrahim Cemal Torun yol çalışması ile ilgili bir sıkıntıyı dile getirmiş. Diyor ki; "Türkmenbaşı Bulvarı'nda dillere destan olmuş önemli bir konu yol çalışması.

Şahinbey'de 12 şeritli yol çalışması tamamlandı!

Şahinbey Belediyesi tarafından kent trafiğini rahatlatmak için sürdürülen, Havaalanı, Dutluk, Şahinbey Parkı ve Kilis yolunu birbirine bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki 12 şeritli yol çalışmasında sona gelindi.

Erzurum Dadaşköy Yolu'nda peyzaj çalışması başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şükrüpaşa Mahallesi'nde bulunan Dadaşköy Yolu'nda peyzaj ve yeşillendirme çalışmasına başladı.

Yassıada ve Sivriada'da inşaat çalışması başladı!

Yassıada ve Sivriada'nın imara açılması için inşaat çalışması başladı. İnşaat MESA Grup tarafından başlatıldı.

Kars Ani Harabeleri'nde kazı çalışmasına başlandı!

Birçok medeniyete ev salipliği yapan, 85 hektarlık alandaki Ani Harabeleri'nde, Bakanlar Kurulu kararıyla Pamukkale Üniversitesinden Prof. Dr. Fahriye Bayram başkanlığındaki ekip tarafından kazı çalışması başlatıldı.

Malatya Dilektepe'de asfaltlama çalışması tamamlandı!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapımı tamamlanan Tepeköy Mahallesi Dilektepe’de asfalt çalışmasını inceledi.

Antalya Söbüce Yaylası'nda asfalt çalışması başladı!

Söbüce Yolu’na ulaşım kolaylaşacak Büyükşehir Belediyesi, Korkuteli ilçesi Söbüce Yaylası yolunda bakım onarım ve asfalt çalışması başlattı.

Kocaeli Körfez'de yeni bulvar çalışması başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez İlçesi’nin önemli bir caddesini bulvar haline getiriyor. Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki yolları modern hale getirmek amacı ile çalışmalarını sürdürüyor.

İnşaat Platformu kuruluş çalışması başladı!

Türkiye’nin lokomotifi inşaat sektöründe, “İnşaat Platformu” kuruluş çalışması başladı. İnşaat Platformu; mimar, müteahhit, inşaat sanayisi olmak üzere sektörün tüm kesimlerinin bir arada buluşturacak.

İzmit Yahya Kaptan'da asfaltlama çalışması yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Yahya Kaptan bölgesinde asfalt çalışması yapıldı. Sarayöııü Sokak ile 113 metre uzunluğunda 7,5 metre genişliğindeki Yağmur Sokak baştan sona asfaltlandı.

Sultantepe'de metro çalışması nedeniyle binalar hasar gördü!

Sultantepe Mahallesi'nde metro hattı çalışması nedeniyle hasar gördüğü ileri sürülen bina ile çevresindeki bazı binalar yapılan incelemenin ardından boşaltıldı.

bulvar çalışması bursa Haberi

bulvar çalışması bursa

Osmangazi Belediyesi'nin yatırımlarıyla gelişen Hamitler yeni imar yollarıyla modern şehirleşmenin Bursa'daki örneği oluyor. Kentsel dönüşüm sürecinde yeni imar yollarının açılmasına büyük önem veren Osmangazi Belediyesi, bölgede trafiği büyük ölçüde rahatlatacak bulvar için ilk adımı attı. Hamitler Gür Caddesi'nin devamında kamulaştırılan binaların yıkımını yerinde izleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, toplam 2 bin 300 metrekare alanda yer alan 31 binanın 21'inde yıkım çalışmalarının başladığını söyledi. 


KISA SUREDE TAMAMLANACAK 


Planlı şehirleşme için yolların önemine dikkat çeken Başkan Dündar "Yapacağımız bulvarla hem bölgenin değerini arttıracağız hem de trafiği rahatlatacağız" dedi. 


Kentsel dönüşüm sürecinin olmazsa olmazlarından biri olan imar yollarının açılması konusunda Osmangazi Belediyesi olarak öncü adımlar attıklarını belirten Başkan Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak şehrin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini kamulaştırılan binaların yıkımının...