07 / 05 / 2024

Bulvar Gayrimenkul adres

Bulvar Gayrimenkul adres

Bulvar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murat Ökten, Selim Büyükbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta Bahçelievler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı'nda kuruldu

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Kuyumcukent GYO, Adres Gayrimenkul Değerleme ile anlaştı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım Ortakluğı aktifinde bulunan tüm gayrimenkullerin değerlemesi için teklifte bulunan değerleme şirketlerinden, Adres Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. anlaştı.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Türkiye gayrimenkul yatırımı için doğru adres!

Dubai’de Türk inşaat şirketleri ile Körfez yatırımcısı bir araya geldi. Hürriyet ve GYODER işbirliği ile gerçekleşen panelde Türkiye’nin gayrimenkul yatırımı için doğru adres olduğu belirtildi.

İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres!

Daire teslimlerinin 2018 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Manzara Adalar toplam 975 adet daireden meydana geliyor. İş Gayrimenkul Manzara Adalar adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı!

Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı. Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Deniz Gayrimenkul şirket adres değişikliğini yayınladı.

Özak Gayrimenkul Bulvar konseptini Antalya'ya taşıyacak!

Özak Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216 kapılarını açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Bu konsept örnek bir proje. Bunu yaygınlaştırmayı öngörüyoruz. " dedi..

Bulvar 216 adres bilgileri!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar 216 projesi 5 bin 800 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Bulvar 216 adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Murat Aktürk ve Kenan Öden tarafından kuruldu....

Beylikdüzü Demir Romans adres bilgileri!

Ramazan ayına özel 9 bin 500 TL peşinat ile sıfır faizle 36 aya kadar taksitlendirme yapılan Beylikdüzü Demir Romans adres bilgileri şöyle: Adnan Kahveci Bulvarı Erdem Cad. No.3 Beylikdüzü - İstanbul...

Bulvar İstanbul adres!

Bulvar İstanbul adres ve iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Bulvar İstanbul Evleri'nde 2+1 daire fiyatları 364 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Mall Of İstanbul adres bilgileri!

Mall Of İstanbul adres bilgileri kapsamında proje; Süleyman Demirel Bulvarı Mahmutbey Başakşehir'de inşa ediliyor. 1.081 konuttan meydana gelen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salondan başlıyor.

Bulvar Gayrimenkul adres Haberi

Bulvar Gayrimenkul adres

Bulvar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Murat Ökten, Selim Büyükbaş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Aralık'ta kuruldu. 


Bulvar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Bulvar Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi adres: Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi, Adnan Kahveci Bulvarı No:58 Kat:1...