14 / 05 / 2024

Özak Gayrimenkul Bulvar konseptini Antalya'ya taşıyacak!

Özak Gayrimenkul Bulvar konseptini Antalya'ya taşıyacak!

Özak Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216 kapılarını açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Bu konsept örnek bir proje. Bunu yaygınlaştırmayı öngörüyoruz. " dedi..



Özak Gayrimenkul tarafından Ataşehir'de inşa edilen Bulvar 216 kapılarını açtı. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, "Ataşehirli komşularımıza yürüme mesafesindeki Bulvar 216'da lezzetli kahvaltı yapabilecekleri, akşam yemeğini yiyip, keyifle kahve içebilecekleri, nefes alabilecekleri çok özel mekanları barındırıyoruz" dedi. 


Antalya'da yer bakıyor Dünyada metro bağlantısı olan lokasyonların daha hızlı geliştiğine dikkat çeken Akba Bulvar 216'nın E-5-Ataşehir-Ümraniye metro aksında yer aldığını ve bu bağlamda gelecekte öneminin daha da artacağına inandığını söyledi. Bulvar 216'nın devasa bir AVM olmadığını, yeni nesil yaşam merkezi olduğunu vurgulayan Akbalık, "Bu konsept örnek bir proje. Bunu yaygınlaştırmayı öngörüyoruz. Antalya'da istanbul'un yoğun nüfuslu ilçelerinde benzer projeler için neler yapabileceğimize . bakıyoruz" bilgisini verdi. 


Bulvar 216'da 45 mağaza yer alıyor. Mağazaların yanı sıra 5 katı 500-600 beyaz yakalının çalışacağı OPETe satılan projede doluluk oranı yüzde 90'a ulaştı. Geri kalan mağazalar için ise halen görüşmeler sürüyor. 140 milyon liraya mal olan Bulvar 216'ya günlük 8-10 bin ziya- , retçi beklenirken, hafta sonu bunun daha da i i artması öngörülüyor. 600 araçlık otopario bulunan projenin bölgenin otopark M soruna da çözüm getirmesi bekleniyor. 



Bugün


Geri Dön