02 / 05 / 2024

Bulvar İş ve Bulvar Konut projesi

Bulvar İş ve Bulvar Konut projesi

Eyüpoğlu İnşaat’tan Bulvar Projesi, Bulvar İş ve Bulvar Konut ile göz kamaştıran proje. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.

1939 yılında Maraş'a Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış!

Kahramanmaraş'a 1939 yılında Yiğitler Bulvarı, köprü ve sinema binası yapılmış.

Beyoğlu 1/5000 ölçekli plan notu askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Halıcıoğlu, Sütlüce, Dolapdere, Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda yer alan Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 19.07.2023 tasdik tarihli Plan Notu İptaline ilişkin değişiklik askıya çıkarıldı.

Panorama Bulvar geliyor! Silivri'ye 356 konut ve 39 dükkanlık yeni proje!

Panorama Bulvar Silivri projesinde 356 adet konut ve 39 dükkan yer alacak. Proje 450 milyon 851 bin 247 TL'ye olacak.

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Şişli ilçesi, Dolapdere Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Riskli yapılara Plan Notu ilavesine ilişkin 22.03.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli NİP değişikliği askıya çıkarıldı.

Dolapdere-Piyalepaşa bulvarı ve çevresi nazım imar planı tadilatı askıda!

Beyoğlu İlçesi, Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Önder Özşafak tarafından kuruldu. 

Beylikdüzü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Barış Mahallesi, Ali Çebi Caddesi ile Batı Trakya Bulvarı ve Mustafa Kemal Caddesi Arası 25. Metrelik Yol Uygulama Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kayseri Büyükşehir'den yeni bulvar!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kocasinan Bulvarı ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda yapımına başladığı katlı kavşaklara bir yenisini daha ekliyor.

Aksaray- Beyazıt arası yayalaştırılıyor!

BİMTAŞ tarafından İstanbul'un en önemli yerlerinden olan Vatan Caddesi, Unkapanı'ndan Aksaray'a uzanan Atatürk Bulvarı ve devamında Aksaray'dan Yenikapı'ya uzanan Gazi Mustafa Kemal Paşa Caddeleri'nin yeniden düzenlenmesi projeleri ihale edildi.

Dolapdere-Piyalepaşa Bulvarı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Antalya'da 3 proje için 76 milyon liralık yetki!

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Sakarya Bulvarı ve Düden Kavşağı arasında yapılacak katlı kavşak için 22 milyon, Sahilkent Toptancı Hal Kompleksi için 13 milyon, Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nin yapımı için 41 milyonluk toplamda 76 milyon TL'lik borç yetkisi verildi.

Diyarbakır Büyükşehir'in 2017 hedefi 500 bin asfalt!

Kent merkezindeki bulvar ve caddelerde bu yıl 226 bin ton sıcak asfalt kullanarak çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, kırsal ilçelerde ise 397 km sathi kaplama, 412 km stabilize yol, 104 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışması yaptı.

Bulvar İş ve Bulvar Konut projesi Haberi

Bulvar İş ve Bulvar Konut projesi

BME Eyüpoğlu İnşaat 50 yılı aşkın inşaat sektöründe kalite ve dürüstlükten ödün vermeden merkez Ankara olmak üzere, Türkiye’nin birçok yerinde şantiyeleri olan güçlü ve güvenilir bir şirket. Çanakkale’nin cazibe merkez, olan yeni Devlet Hastanesi’nin karşısında, Bulvar İş ve Bulvar Konut projeleri göz kamaştırıyor.  


11 bin 174 metrekare alan üzerine; 2 Blok 93 daire ve 40 dükkandan oluşan kendi ticaret merkezi ve sokağı bulunan Bulvar projesi; şehrin yeni yaşam merkezi Kepez’de 500 yataklı Yeni Devlet Hastanesi’ni karşısında, konumu ile dikkat çekiyor. Bulvar projesinin A bloğunda yer alan Bulvar İş, çeşitli büyüklüklerde 43 adet, 1+1, 2+1 ve 3+1 ofis/daire ile bölgeye büyük bir hareketlilik getiriyor. Projenin B bloğunda yer alan 18 adet dükkan ve 51 adet 1+1, 2+1 ve 3+1 daire...