06 / 05 / 2024

bulvar istanbul da teslimler ne zaman yapılacak?

bulvar istanbul da teslimler ne zaman yapılacak?

Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak? sorusuna 36 ay içerisinde olarak cevap veriliyor. Bulvar İstanbul konut satışları metrekaresi ortalama 2 bin 400 TL'den yapılıyor...

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul’da son 2 yılın en sert düşüşü! Endeks yüzde 8,62 oranında çakıldı!

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketinin ardından Borsa istanbul’da dün başlayan sert düşüşler bugün de devam etti. BIST 100 endeksi 22 Mart 2021'den bu yana en sert düşüşünü yaşadı.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

İstanbul'da 10 İstihdam Ofisi açılacak!

istanbul'da 10 İstihdam Ofisi açmayı planladıklarını söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ''Tüm İstanbul'da gereksinimin sayısı olarak 10 tane açmayı düşünüyoruz, artabilir'' dedi.

Kocalar Bulvar Ankara'da 600 bin TL'ye 3+1! Yeni Proje!

Kocalar Yatırım tarafından hayata geçirilen Kocalar Bulvar Ankara projesi 250 adet daire ve 30 ticari alandan meydana geliyor. Kocalar Bulvar Ankara'da 600 bin TL'ye 3+1 daire sahibi olabilmek mümkün.

İstanbul'da gelecek yıl 117 AVM olacak!

VIA DMC'nin Genel Müdürü Ogün Turanlı,istanbul'da gelecek yıl inşaatlar bittiğinde toplam 117 AVM'nin olabileceğini söyledi.

Bulvar İstanbul'da yaşam Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, daire teslimleri Nisan ayında başlıyor.

Özak GYO, Bulvar 216'da sinema yapacak!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İstanbul Ataşehir'de yer alan Bulvar 216'da aha sonra kiracıdan tahsil edilmek üzere bir sinema yatırımı yapılacağını KAP'a bildirdi.

Re/Max Piramit İstanbul'da 2 yeni ofis açacak!

Re/Max Piramit'in Genel Müdürü Nurdan Tartanoğlu, Re/Max içinde kendi zincirini kurmaya yönelik adımlar attığını, bu amaçla önümüzdeki yıl istanbul'da iki yeni ofis daha açacağını belirtti.

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Bulvar İstanbul'da yer alan ticari üniteler satışa çıkarılıyor. Projede dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları nerede?

Bulvar İstanbul: Yatırımsa yatırım, kazançsa kazanç!

Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş 29 Kasım Pazar günü açık artırma ile satışa sunulacak. Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul'da fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul'da satışlar başlayacak!

Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde'de yer alan 24 adet mağaza ile site sakinlerine hizmet verecek 1 adet cafe ve kreş 29 Kasım 2015 tarihinde satışa çıkarılacak.

Bulvar İstanbul'da açık artırma var!

Başakşehir'deki lüks proje Bulvar İstanbul'un ticari alanı Bulvar İstanbul Cadde, 29 Kasım'da satışa çıkacak. Caddede, 24 mağaza ile site sakinleri için cafe ve kreş bulunuyor

bulvar istanbul da teslimler ne zaman yapılacak? Haberi

bulvar istanbul da teslimler ne zaman yapılacak?


1.500 konutun inşa edileceği Bulvar İstanbul konut projesi Özülke İnşaat ile Özkar İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak sorusundan önce proje hakkında detaylara yer verelim.


Bulvar İstanbul konut projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Konutları Başakşehir projesinde konutların metrekare birim fiyatı ortalama 2 bin 400 TL olarak belirlendi.


Emlak Konut GYO Başakşehir Ayazma 3. etap ihalesinden alınan arsa üzerinde yükselecek olan Bulvar İstanbul konut projesinin arsası için Özkar İnşaat ile Özülke İnşaat 723 milyon TL verdi. Bulvar İstanbul konut projesi Kayaşehir'in girişinde yer alıyor.



Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak?


Bulvar İstanbul'da teslimler ne zaman yapılacak sorusuna 36 ay içerisinde olarak yanıt veriliyor. Bulvar İstanbul Başakşehir projesi 23 blok olarak tasarlandı. Bulvar İstanbul Başakşehir'de 1+1,...