29 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul daire fiyatları

Bulvar İstanbul daire fiyatları

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Başakşehir Kayaşehir bölgesinde yer alıyor. Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen proje metro durağına 1 kilometre yakınlıkta bulunuyor.

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi!

Bulvar İstanbul Kayaşehir satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslim tarihi Haziran 2016 olarak belirlenen proje Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor.

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanyasına göre projedeki dairelerden ev sonra peşinattan geriye alacaklar, kampanya kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul’dan şimdi al, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans dairelerinden ev alacaklar kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlıyor.

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim!

Kayaşehir Bulvar İstanbul iletişim için 444 66 10 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonra yapılıyor.

Bulvar İstanbul daire fiyatları!

Bulvar İstanbul daire fiyatları 387 bin TL'den başlıyor. Projedeki daire tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon dubleks, 6 oda 1 salon dubleks ve 7 oda 1 salon dublekslerden oluşuyor.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 90'ı satıldı!

BULVAR İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar İstanbul'da yüzde 1 peşinat, 23 ay 0 faizle!

Şirket bünyesinde 23 ay faiz uygulanmadan vadelendirme yapılan Bulvar İstanbul projesinde banka kredili ödemelerde ise yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Projede fiyatlar 387 bin TL'den başlıyor.

Bulvar İstanbul projesinde vade farksız 23 ay taksit imkanı!

Daire fiyatlarının 387 bin liradan başladığı Bulvar İstanbul projesinde 2 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Bulvar İstanbul Evleri'nde daire teslimlerinin 2016 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Bulvar İstanbul satış ofisi telefon!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılan ve içinde; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçeneklerinin olduğu Bulvar İstanbul satış ofisi telefon numarası...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 432 bin TL'ye 3+1!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 432 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Bulvar İstanbul Başakşehir'de yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri'nde 550 bin liraya 4+1! 2016'da teslim!

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de konumlandırılan ve Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul Başakşehir Evleri' nde 4+1 daire fiyatları 550 bin liradan başlıyor...

Kocalar Bulvar Ankara daire fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara daire fiyatları 3+1'lerde 600 bin TL'den başlıyor. 3+1 ve 4+1 dairelere yer verilen projede teslimler üç yıl sonra yapılacak...

Bulvar Atakent daire fiyatları 2017!

Bulvar Atakent daire fiyatları 670 bin TL'den başlıyor. Bulvar Atakent projesinde 391 konut ve 26 ticari ünite yer alıyor...

Akfen Bulvar Loft daire satışları!

Bulvar Loft Ankara projesinde ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte, Akfen Bulvar Loft daire satışları...

Bulvar İstanbul'da yaşam Nisan'da başlıyor!

Emlak Konut güvencesiyle, Bulvar İstanbul İş Ortaklığıyla Başakşehir’de hayata geçirilen Bulvar İstanbul’da teslimler 7 ay öne çekildi. Büyük kısmının sahiplerini bulduğu projede erken teslim heyecanı yaşanırken, daire teslimleri Nisan ayında başlıyor.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükselen projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Dükkan alanlarının 78 metrekareden başladığı proje 1.555 adet daire yer alıyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde nerede?

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1 yıl ötemeli ödemeler!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen ödeme planı kampanyası kapsamında 1 ötemeli ödeme seçenekleri oluşturuluyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemeye 1 yıl sonra başla! 387 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesi kapsamında yer alan daireler için düzenlenen ödeme planı kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de 387 bin TL'ye! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde düzenlenen kampanya kapsamında banka kredisi ile vadelendirme yapılıyor. Ödemeler 1 yıl sonra başlıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde yer alan konutlar için düzenlenen kampanya kapsamında ödemelere 1 yıl sonrasında başlanabiliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Bulvar İstanbul daire fiyatları Haberi

Bulvar İstanbul daire fiyatları

24 adet dükkan, 1 adet cafe ve 1 adet kreş için açık artırma ihalesi 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek olan Bulvar İstanbul Cadde'de dükkan fiyatları 850 bin TL'den başlıyor. 


Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde ulaşım bilgileri kapsamında proje, Başakşehir Kayaşehir lokasyonunda inşa ediliyor. Projede dükkanların alanları 78 - 489 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Büyük mağazacılık, giyim, kuaför, market, cafeler, eczane, restaurant ve GSM operatörü gibi sosyal alanlara sahip Başakşehir Bulvar İstanbul Özkar ile Özülke İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları başvuruları www.bulvaristanbul.com.tr adresinden 28 Kasım 2015 tarihine kadar kabul edilecek. Proje metro durağına 1 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika, TEM otoyoluna 3 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor. 


Bulvar İstanbul daire fiyatları!

3+1 konutlar 780 bin TL ile 847 bin TL,

4+1...