19 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul ev fiyat listesi

Bulvar İstanbul ev fiyat listesi

Özkar Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul güncel fiyat bilgilerine göre daireler 365 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün...

Modda Bulvar'da ev ve ofis bir arada!

İzmir'in yükselen projesi Modda Bulvar, İzmirlilere bir evden fazlasını sunuyor. 'Her şey evinizin altında' sloganı ile sadece bir ev değil, aynı zamanda yeni nesil bir yaşam biçimi de sunuyor.

Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Toplam 822 adet daireye yer verilen Bulvar Loft, Ankara İncek’te yükseliyor..Proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Peki Bulvar Loft ev fiyatları ne kadar?

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları!

Kocalar Bulvar Ankara ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor. Proje Kocalar Yatırım imzasıyla yükseliyor...

Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları!

Küçükçekmece Bulvar Atakent projesi 391 daire ve 26 ticari birimden meydana geliyor. Maksem Bulvar Atakent ev fiyatları metrekare bazında 4 bin 300 TL’den başlıyor.

Küçükçekmece Bulvar Atakent ev fiyatları!

12 ay sonra anahtar teslimlerin gerçekleşeceği Bulvar Atakent projesi Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Küçükçekmece Bulvar Atakent ev fiyatları 670 bin TL'den başlıyor.

Bulvar Atakent ev fiyatları!

Bulvar Atakent ev fiyatları 670 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bulvar Atakent projesinde ilk konutunu alacak olan çocuklu ailelere yüzde 35 indirim avantajı sunuluyor...

Akfen Bulvar Loft ev fiyatları!

Akfen Bulvar Loft ev fiyatları 303 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bulvar Loft projesi 2018 sonunda teslim ediliyor...

Ankara Bulvar Loft ev fiyatları!

Ankara Bulvar Loft ev fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Bulvar Loft Evleri projesi 2018 yılının sonunda teslim ediliyor...

Esenyurt Bulvar Home ev fiyatları!

Esenyurt Bulvar Home ev fiyatları 245 bin liradan, dükkan fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Pusula İnşaat projesi Bulvar Home, Mart 2018'de teslim ediliyor...

Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Ev büyüklüklerinin 78 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul projesi Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Cadde teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri!

Ev alanlarının 78 metrekareden başladığı proje metro durağına 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon 444 66 10 olarak belirlendi.

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları!

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Bulvar İstanbul'da yeni bir kampanya başlatıldı.Kampanyaya göre projedeki dairelerden ev alacaklar, 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlayacak.

Bulvar İstanbul ev fiyat listesi Haberi

Bulvar İstanbul ev fiyat listesi

Teslimlerin 2016 yılının yaz aylarında başlanacak olan Bulvar İstanbul güncel fiyat listesi dairenin tipi ve konumuna göre değişiklik gösteriyor. 


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul Evleri, 1,500 adet daireden oluşuyor. Projede konut satışları devam ediyor. 


110 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul güncel fiyat bilgilerine göre başlangıç fiyatı 365 bin TL olarak belirlendi. 



Başakşehir Bulvar İstanbul;  yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness merkezi, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanları içerisinde barındırıyor. 


Ödemelerde banka kredisi kullanılan Bulvar İstanbul Başakşehir'de;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 


Bulvar İstanbul güncel fiyat!

2+1 daireler 365 bin TL'den,

3+1...