29 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul kampanyası

Bulvar İstanbul kampanyası

Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Kredi ödemeleri 1 yıl sonra yapılan proje TOKİ ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçiriliyor.

Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanyasına göre projedeki dairelerden ev sonra peşinattan geriye alacaklar, kampanya kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı!

Bulvar İstanbul kampanyalı ödeme planı kapsamında banka kredisi ödemeleri 1 yıl sonraya erteleniyor. 2+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunulan proje 3 etap halinde yükseliyor.

Bulvar İstanbul fırsatları 31 Ocak'ta bitiyor!

Başakşehir'de hayat verilen Bulvar İstanbul projesinden daire almak isteyenlere 31 Ocak tarihine kadar cazip fırsatlar sunuluyor. 31 Ocak tarihinden sonra zamlanacak olan Bulvar İstanbul projesi iki etapta 15 bloktan oluşuyor...

Başakşehir Bulvar İstanbul güncel fiyatlar!

Başakşehir Bulvar İstanbul projesinde daireler hemen teslim ediliyor. Bulvar İstanbul Evleri, Emlak Konut Ağustos kampanyasına dahil projeler arasında...

Başakşehir Bulvar İstanbul'da 1 yıl ötemeli ödemeler!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Başakşehir Bulvar İstanbul projesi kapsamında yer alan konutlar için düzenlenen ödeme planı kampanyası kapsamında 1 ötemeli ödeme seçenekleri oluşturuluyor.

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası!

Emlak Konut Bulvar İstanbul kampanyası başladı. Sağlık Kent'e, Atatürk Olimpiyat Stadı'na ve metro istasyonuna yürüme mesafesinde olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla!

Bulvar İstanbul Başakşehir'de evini şimdi al, ödemeye 1 yıl sonra başla kampanyası devam ediyor. Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başladığı projede teslimler Haziran 2016'da yapılacak.

Başakşehir Bulvar Rezidans'ta kredi ödemelerine 1 yıl sonra başlanıyor!

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı..

Bulvar İstanbul yeni bir ödeme kampanyası başlattı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul'un etabı Bulvar Rezidans'ta yeni bir ödeme kampanyası başlatıldı.Kampanyada ilk yüzde 10 peşin ödemeden sonra,banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor.

Bulvar İstanbul'da yeni kampanya başladı!

Başakşehir Bulvar İstanbul'da yeni kampanyasına göre projedeki dairelerden ev sonra peşinattan geriye alacaklar, kampanya kalan miktarı ve banka kapsamında yüzde kredisini 1 yıl sonra 10 peşin ödemeden ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta yeni bahar kampanyası!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Bulvar İstanbul’dan şimdi al, 1 yıl sonra öde kampanyası!

Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans dairelerinden ev alacaklar kampanya kapsamında yüzde 10 peşin ödemeden sonra peşinattan geriye kalan miktarı ve banka kredisini 1 yıl sonra ödemeye başlıyor.

Bulvar İstanbul Başakşehir'de ödemelere 1 yıl sonra başla!

Daire fiyatlarının 387 bin TL'den başlangıç gösterdiği Bulvar İstanbul Başakşehir projesinde yer alan konutlar için düzenlenen ödeme kampanyası kapsamında banka kredisi ve peşinatlar 1 yıl sonra ödeniyor.

Bulvar İstanbul basın toplantısı 16 Mart'ta!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı; Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans projelerinin satışta yakaladığı başarıyı, 2014 yılı gayrimenkul sektörü değerlendirmesini, 2015 yılı hedeflerini ve yeni kampanyasını basın mensupları ile paylaşıyor.

Bulvar İstanbul'dan Babalar Günü'ne özel 55 bin TL'ye varan indirimler!

Sağlıkkent, 3. Köprü ve 3. Havalimanı güzergahında yer alan Bulvar İstanbul projesinde büyük bir Babalar Günü kampanyası bugün başladı. 55 bin TL'ye varan indirimlerin olduğu kampanya Salı gününe kadar devam edecek.

Bulvar İstanbul en çok kazandıran proje oldu!

Bulvar İstanbul, aralık ve ocak aylarında hasılat şampiyonu oldu. Emlak Konut projeleri arasında 'en cok kazandıran proje' unvanını alan Bulvar İstanbul, toplam 118 bin lira gelir sağladı...

Bulvar İstanbul kampanyası Haberi

Bulvar İstanbul kampanyası

Bulvar İstanbul Konutları İstanbul Başakşehir - Kayaşehir bölgesinde inşa ediliyor. Projede yüzde 10 peşinatta; kalan daire bedeli için kullanılan banka kredisi taksitleri 1 yıl sonra ödenmeye başlıyor.


Satış süreci devam eden Başakşehir Bulvar İstanbul ev fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Özkar ile Özülke İnşaat imzası taşıyan proje 110 bin metrekare arsa alanına sahip.


Bulvar İstanbul Residence'de butik çarşı, kitap, lounge alanı, çocuk oyun kulübü, göletler, okuma odası, cep sineması, kültür merkezi, çocuk oyun kulübü, göletler, zen bahçeleri, havuzlar, kütüphane, lavanta bahçeleri, lounge alanı, yürüyüş ve koşu alanı gibi ortak yaşam alanlarına yer veriliyor.


TOKİ Bulvar İstanbul Konutları Atatürk Olimpiyat Stadı’na ve metro durağına 1 kilometre,  TEM otoyoluna 5 dakika, ikinci köprüye 20 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakika mesafede bulunuyor.


Toplam 1.555 adet...