28 / 04 / 2024

Bulvar İstanbul en çok kazandıran proje oldu!

Bulvar İstanbul en çok kazandıran proje oldu!

Bulvar İstanbul, aralık ve ocak aylarında hasılat şampiyonu oldu. Emlak Konut projeleri arasında 'en cok kazandıran proje' unvanını alan Bulvar İstanbul, toplam 118 bin lira gelir sağladı...



EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, 2013 yılı Aralık ayı ve 2014 yılı Ocak ayı hasılat şampiyonu oldu. Aynı zamanda iki ay üst üste Emlak Konut projeleri içerisinde 'en çok kazandıran proje' unvanını da alan Bulvar İstanbul'da, aralık ayında 182 bağımsız bölüm satışından 70 milyon 107 bin 796 lira gelir elde edildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre ocak ayında ise 121 bağımsız bölüm satışından 48 milyon 63 bin lira gelir elde edildi. 


2016'da teslim edilecek 


Ocak ayının ilk haftalarında temeli atılan proje iki etap 15 bloktan oluşuyor. 1.555 dairenin yer alacağı projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.


İsmini iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu, ağaçlıklı bölgenin arasında yer alan yürüyüş bulvarından alan projenin 2016 yılı ille çeyreğinde teslim edilmesi hedefleniyor. 

Bulvar İstanbul, temeli yeni atılan 2 bin 682 yatak kapasiteli en görkemli hastane kampüsü Başakşehir Şehir Hastanesi'nin karşısında yer alıyor. 


Öte yandan yapımı süren Yavuz Sultan Selim Köprüsü bağlantı yolu, Atatürk Olimpiyat Stadı ve olimpiyat metrosu ile aynı lokasyonda yer alan proje, göletlerin, şelalelerin, kamelyaların, lavanta ve gül bahçelerinin bulunduğu geniş peyzaj alanlarının yanı sıra sağlanan sosyal imkanları ile de dikkat çekiyor. 


Özel sinema salonu ve kütüphane 


PROJEDE, toplu yasam alanlarında sosyallesmenin sağlanması için oluşturulan aktivite alanları yer alıyor. Kültür merkezinde bulunacak özel sinema salonunda rezervasyon yaptırarak ailece veya komşularla film izleme imkanından kütüphaneye, kalabalık misafirlerin ağırlanabileceği ya da davetlerin organize edilebileceği salon-lounge alanları da bulunuyor. 


Star Gazetesi 



Geri Dön