13 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul en çok kazandıran proje

Bulvar İstanbul en çok kazandıran proje

Bulvar İstanbul, aralık ve ocak aylarında hasılat şampiyonu oldu. Emlak Konut projeleri arasında 'en cok kazandıran proje' unvanını alan Bulvar İstanbul, toplam 118 bin lira gelir sağladı...

Bulvar İstanbul'un kısmı geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Ayazma 3. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edişen Bulvar İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağının onaylandığını açıkladı.

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde satışa çıkıyor!

Başakşehir'in en avantajlı konumunda yer alan Bulvar İstanbul'un ticari ünitelerinin yer aldığı Bulvar İstanbul Cadde kısa bir süre sonra satışa çıkıyor.

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Başakşehir Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2 oda 1 salondan 7 oda 1 salona kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yer alan projede toplam 1.555 adet daire bulunuyor.

Bulvar İstanbul Evleri satılık!

Bulvar İstanbul Evleri satılık dairelerin tipleri 2+1'den 7+1'e kadar değişen seçeneklerle dizayn edildi. Proje içerisinde Bulvar Rezidans, Bulvar Göl ve Bulvar Etabı ile birlikte yükseliyor.

Bulvar İstanbul Emlak Konut satış rekortmeni oldu!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını yüzde 90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul Rezidans satış son durum!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir'in ilk rezidans projesi Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014'e damgasını vurdu..

Bulvar Rezidans satış ve hasılat rekoru kırdı!

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını %90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar İstanbul'un yüzde 70'i satıldı!

Emlak Konut GYO ve Bulvar İstanbul ortaklığıyla hayata geçen Bulvar İstanbul, beş ayda 1050 konut satışıyla Emlak Konut'un satış şampiyonu oldu. Projenin son çeyrekte satışa çıkacak yeni etabı ise rezidans olacak.

Bulvar İstanbul'da konutların yüzde 70'i satıldı!

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul ' da konutların yüzde 70' i satıldı...

Bulvar İstanbul en çok gelir elde eden Emlak Konut projesi oldu!

Emlak Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun mayıs ayı sonuçlarına göre Bulvar İstanbul, geçen ay 124 adetlik satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu.

Bulvar İstanbul dört ay üst üste hasılat şampiyonu oldu!

Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesi, dört ay üst üste elde ettiği hasılat birinciliğini mayısta da bırakmadı. Bulvar İstanbul, geçen ay 124 adetlik satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu...

Bulvar İstanbul'da Mayıs ayında günde 4 daire satıldı!

EMLAK Konut GYO'nun her ay düzenli olarak yayımladığı bağımsız bölüm raporunun mayıs ayı sonuçlarına göre. Bulvar İstanbul, mayıs ayında da 124 adet konut satışıyla en çok gelir elde eden proje olurken, 57 milyon 135 bin 998 lira hasılat elde etti...

Emlak Konut Mayıs ayı şampiyonu Bulvar İstanbul oldu!

Emlak Konut GYO'nıın her ay düzenli olarak yayınladığı bağımsız bölüm raporunun mayıs ayı sonuçları açıklandı. Buna göre Bulvar İstanbul, mayısta 124 konut satışıyla en çok gelir elde eden proje oldu.

Bulvar İstanbul en çok kazandıran proje Haberi

Bulvar İstanbul en çok kazandıran proje

EMLAK Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul'un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul, 2013 yılı Aralık ayı ve 2014 yılı Ocak ayı hasılat şampiyonu oldu. Aynı zamanda iki ay üst üste Emlak Konut projeleri içerisinde 'en çok kazandıran proje' unvanını da alan Bulvar İstanbul'da, aralık ayında 182 bağımsız bölüm satışından 70 milyon 107 bin 796 lira gelir elde edildi. Şirketten yapılan açıklamaya göre ocak ayında ise 121 bağımsız bölüm satışından 48 milyon 63 bin lira gelir elde edildi. 


2016'da teslim edilecek 


Ocak ayının ilk haftalarında temeli atılan proje iki etap 15 bloktan oluşuyor. 1.555 dairenin yer alacağı projede 1+1'den 5+1'e kadar daire tipleri bulunuyor.


İsmini iki etabın arasında bulunan ve pek çok mağaza, restoran ve kafenin bulunduğu,...