24 / 05 / 2024

Bulvar İstanbul Özkar-Özülke iletişim

Bulvar İstanbul Özkar-Özülke iletişim

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul sosyal olanakları içerisinde; yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, fitness merkezi mevcut...

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özülke Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 binTL sermaye bedeli ile Nevzat Özülke tarafından kuruldu.

Bulvar İstanbul 3 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bulvar İstanbul projesindeki 3 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özülke İnşaat Atakent projesinde hafriyat başladı!

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!

Özülke İnşaat, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın Halkalı Atakent proje ihalesini kazandı. Özülke İnşaat, Atakent'te 394 konut ve 31 dükkan inşa edecek...

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları!

Bulvar Home Beylikdüzü fiyatları dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Pusula İnşaat imzası ile yükselen projede 292 tane daire ve 32 tane dükkan bulunuyor.

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası!

Bulvar Home Beylikdüzü kampanyası kapsamında lansman öncesi fırsatlar sunuluyor. Pusula İnşaat imzası ile hayata geçirilen projenin arsa alanı 5 bin metrekareden oluşuyor.

Vira İstanbul Beylikdüzü adres!

Vira İstanbul Beylikdüzü adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Barış Mahallesi Eğitim Vadisi Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede daire fiyatları 256 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim!

Bulvar Home Beylikdüzü iletişim için 0212 854 11 04 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanlardan oluşan proje 5 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçirilecek.

Bulvar İstanbul Cadde teslimleri!

Ev büyüklüklerinin 78 metrekareden başladığı Bulvar İstanbul projesi Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Bulvar İstanbul Cadde teslimleri 2016 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde dükkanları açık artırma ihalesi yapıldı!

Özkar-Özülke İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Bulvar İstanbul projesindeki cadde dükkanlar ve 1 kreş açık artırma ile satışa sunuldu. İhale kapsamında sonuçlar yarın açıklanacak.

Bulvar İstanbul Cadde açık artırma ihalesi yarın yapılacak!

Özkar-Özülke İnşaat imzası taşıyan Bulvar İstanbul Cadde projesindeki mağazalar ve kreş açık artırmayla satışa sunuluyor. Projedeki mağazaların açık artırma ihalesi yarın gerçekleşecek.

Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde Dükkanları minimum 78 metrekare büyüklüğe sahip. Proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa ediliyor. Peki Kayaşehir Bulvar İstanbul Cadde ihalesi ne zaman?

Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi!

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükselen projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Bulvar İstanbul Cadde satış ofisi telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

Bulvar İstanbul Özkar-Özülke iletişim Haberi

Bulvar İstanbul Özkar-Özülke iletişim

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul sosyal olanakları hakkında detay vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. 


Dairelerin; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Bulvar İstanbul Evleri, 2 etaptan meydana geliyor. 


Bulvar İstanbul güncel fiyat!

2+1 daireler 364 bin TL'den

3+1 daireler 445 bin TL'den

4+1 daireler 629 bin TL'den

5+1 daireler 802 bin TL'den başlıyor.



Özkar-Özülke İnşaat projesi olarak inşa edilen Başakşehir Bulvar İstanbul projesi, 1,500 daireden meydana geliyor. Projenin inşaat alanı 110 bin metrekare olarak belirlendi. 


Bulvar İstanbul sosyal olanakları arasında; yürüyüş yolları, gölet, yüzme havuzu, kapalı otopark, spor alanları, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, fitness merkezi yer alıyor. 


Bulvar İstanbul Özkar-Özülke iletişim

Telefon: 444 66 10 

Web...