27 / 04 / 2024

bulvar istanbul yüzde 1 peşinat

bulvar istanbul yüzde 1 peşinat

Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul Projesinde 1.555 konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 387 bin TL'den başlıyor.

Borsada bu hafta en fazla hangi şirket kazandırdı? Borsa İstanbul yüzde kaç değerlendi?

Borsa İstanbul bu hafta yüzde 3,68 oranında primlendi. Öte yandan, 25 – 29 Eylül tarihlerinde değeri en çok artan şirket yüzde 26,14 oranıyla Eczacıbaşı Yatırım oldu.

Borsa İstanbul yüzde 105 ile dünyada en fazla kazandıran borsa oldu!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliğince hazırlanan “Türkiye Sermaye Piyasası 2022” raporuna göre, Borsa İstanbul, 2022’de dünyadaki organize borsalar arasında, dolar bazında yüzde 105 ile en fazla kazandıran borsa oldu.

Litus İstanbul yüzde 10 indirimle satışta! Teslimler Aralık'ta! 

Litus İstanbul projesi, İş GYO ve Tecim imzasıyla yükseliyor. Konut satışlarının başladığı projede, peşinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Litus İstanbul'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

İstanbul'da Şubat ayı enflasyonu yüzde 3.8 oldu! Yıllık rakam buz kestirdi!

İTO, Şubat 2023'te istanbul'da perakende fiyatların yüzde 3,83, toptan fiyatların yüzde 2,38 oranında yükseldiğini duyurdu. İTO, yıllık enflasyonu ise yüzde 78 şeklinde açıkladı. İşte ayrıntılar...

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamam!

Trabzon merkezi ve Karadeniz Sahil Yolu'nun şehir geçişinde inşa edilen Kanuni Bulvarı Projesi'nin yüzde 60'ı tamamlandı. 

We Bulvar Çarşı'da yüzde 30 ön talep toplandı!

Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği We Haliç projesinin çarşı bölümü olarak planlanan We Bulvar Çarşı projesine yüzde 30 ön talep geldi...

Kordon İstanbul yüzde 5 peşinatla!

Kordon İstanbul Evleri'nde 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. İstanbul Kağıthane'de Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Bulvar Atakent'te çocuklu ailelere yüzde 35 indirim!

Bulvar Atakent'te çocuklu ailelere yüzde 35 indirim fırsatı sunuluyor. Bulvar Atakent fiyatları 670 bin TL'den başlıyor...

Bulvar Loft’un yüzde 35'i satıldı!

Bulvar Loft’un satışlarının yüzde 35’i tamamlandı. Ankara’nın yükselen cazibe bölgesi İncek’in merkezindeki lokasyonu ile Bulvar Loft, hem oturumcusuna hem de yatırımcısına karlı bir gelecek sunuyor.

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Ankara Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan yeni Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75 oranında tamamlandığını söyledi.

AC Yapı Moment İstanbul yüzde 15 kampanyası için son günler!

AC Yapı tarafından 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek daireler için kişiye özel ödeme planları ve anlaşmalı bankalar ile kredi imkânları sunulurken, yüzde 15 indirim fırsatından yararlanmak için son gün 15 Mart.

bulvar istanbul yüzde 1 peşinat Haberi

bulvar istanbul yüzde 1 peşinat

Bulvar İstanbul Evleri'nde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn ediliyor. Proje Başakşehir'de hayata geçiyor.


Bulvar İstanbul Evleri projesinde yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor. Projenin sosyal yaşam alanları arasında yüzme havuzu, yürüyüş yolları, fitness center, gölet ve dinlenme alanları bulunuyor. 



İki farklı şekilde ödeme imkanı yer alan Bulvar İstanbul projesinde yüzde 1 oranında peşinat ödemesi yapılıyor, yüzde 24'ü 1 sene sonra ödeniyor, kalan kısmı ise taksitlendiriliyor. 


Bulvar İstanbul Projesinde diğer bir ödeme seçeneği ise yüzde 50 oranında peşinat ödemesi yapılıyor. Kalan kısım 23 ay boyunca faizsiz taksitlendiriliyor.


1.555 konuttan meydana gelen Bulvar İstanbul projesi Özkar İnşaat ve Özülke İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan daireler 2016 yılının 2....