27 / 04 / 2024

Kordon İstanbul yüzde 5 peşinatla!

Kordon İstanbul yüzde 5 peşinatla!

Firma: Ege Yapı

Proje: Kordon İstanbul

Kordon İstanbul Evleri'nde 1+0'dan 4+1'e kadar daire alternatifleri sunuluyor. İstanbul Kağıthane'de Ege Yapı imzasıyla yükselen Kordon İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...



Ege Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği projesi Kordon İstanbul'dfan konut sahibi olmak için uygulanan kampanya ile cazip fırsatlar sunuluyor. Kordon İstanbul Konutları 820 milyon TL yatırım bedeliyle inşa ediliyor. 
 

Kordon İstanbul Evleri İstanbul Kağıthane'de Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, havaray ve metroya yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje ''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılıyor.
 
10 blok olarak planlanan Kordon İstanbul Konutları 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Kağıthane Kordon İstanbul Evleri'nde toplam 559 daire ve 55 adet mağazadan oluşuyor. 
 
Kordon İstanbul Konutları'nın büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekareye arasında değişiyor. Kordon İstanbul'da teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor. 

Projede planlanan Kordon Life Club bünyesinde sanat atölyesi, özel sinema salonu, kütüphane, karaoke odası, müzik stüdyosu, çocuk oyun kulübü, hobi odaları ve misafir odası gibi ayrıcalıklar bulunacak.
 
Kordon İstanbul kampanyalı ödeme bilgisi!

Kordon İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenler için uygulanan kampanya kapsamında sadece yüzde 5 peşinat verip, taksit ödemelerine 2019'da başlanabiliyor. Ya da 60 ay boyunca sıfır (0) faizle ödeme yapabiliyor. 
 
Adres: Cendere Caddesi No:41 Kağıthane/İstanbul   
 
Tel: 0850 222 53 43    
Web: www.kordonistanbul.com 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön