27 / 04 / 2024

Kağıthane Kordon İstanbul Evleri yüzde 5 peşinatla!

Kağıthane Kordon İstanbul Evleri yüzde 5 peşinatla!

Firma: Ege Yapı

Proje: Kordon İstanbul

Kordon İstanbul projesi Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane'de yükseliyor. Projeden yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün...



1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere yer verilen Kordon İstanbul projesi ''İzmir'in Kordon'u varsa İstanbul'un da var'' sloganıyla tanıtılıyor. Proje 10 blok olarak yükseliyor.  
 

Ege Yapı tarafından İstanbul Kağıthane'de inşa edilmekte olan Kordon İstanbul projesinde uygulanan kampanyaya göre cazip fırsatlar sunuluyor. Kordon İstanbul Konutları 820 milyon TL yatırım bedeline sahip.
 
Kordon İstanbul Evleri İstanbul Kağıthane'de Levent ve Maslak’a komşu, TEM’e 2 dakika, havaray ve metroya yürüme mesafesinde yer alıyor. Kağıthane Kordon İstanbul Evleri, toplam 559 daire ve 55 adet mağazadan oluşuyor. 
 
Kordon İstanbul'da teslim tarihi 2019 olarak planlanıyor. Projedeki dairelerin büyüklükleri 41 metrekare ile 226 metrekareye arasında değişiyor.
 

Projede planlanan Kordon Life Club bünyesinde sanat atölyesi, özel sinema salonu, kütüphane, karaoke odası, müzik stüdyosu, çocuk oyun kulübü, hobi odaları ve misafir odası gibi ayrıcalıklar bulunacak.
 
Kordon İstanbul kampanyalı ödeme!

Kordon İstanbul'dan ev sahibi olmak isteyenler için uygulanan kampanya kapsamında sadece yüzde 5 peşinat verip, taksit ödemelerine 2019'da başlanabiliyor. Ya da 60 ay boyunca sıfır (0) faizle ödeme yapabiliyor. 
 
Adres: Cendere Caddesi No:41 Kağıthane/İstanbul   
 
Tel: 0850 222 53 43    
Web: www.kordonistanbul.com 
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön