21 / 05 / 2024

Bulvar Rezidans adres

Bulvar Rezidans adres

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını %90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Wen Levent Rezidans adres bilgisi!

Wen Levent Residence projesi Genyap İmzası ile 4. Levent Sanayi bölgesinde hayata geçirildi. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri bulunuyor...

Güneşli Nurol Park Rezidans adres!

Dairelerin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence daireden oluşuyor. Güneşli Nurol Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Bağcılar - Güneşli 'de yükseliyor.

İstanbul Bulvar Cadde Rezidans!

İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa edilen proje Özkar ile Özülke İnşaat tarafından yükseliyor. İstanbul Bulvar Cadde Rezidans projesinde toplam 1.555 adet daire yer alıyor.

28 soruda Bulvar İstanbul projesi!

Bulvar Rezidans, Bulvar Etabı, Göl Etabı olmak üzere 3 etaptan meydana gelen projede cadde dükkanları açık artırma ihalesi ile satışa sunuluyor. İşte 28 soruda Bulvar İstanbul projesi...

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres!

Başakşehir Bulvar İstanbul Cadde adres bilgilerine göre proje, Başakşehir - Kayaşehir'de hayata geçiriliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği projede 1.555 adet daire yer alıyor.

Marina Ankara Rezidans adres bilgileri!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen projede daireler 319 bin TL'den başlıyor. Marina Ankara Rezidans adres bilgileri kapsamında Ankara Çankaya - Oran'da inşa ediliyor.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans adres!

Daire fiyatlarının 236 bin TL'den başlangıç gösterdiği İlkbahar Rezidans Konutları'nda satış süreci devam ediyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları!

Adres Sancaktepe Rezidans fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 25 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Adres Sancaktepe Rezidans iletişim!

Adres Sancaktepe Rezidans iletişim için 0216 561 0 123 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam 300 adet konuttan meydana gelen proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Metropark Rezidans adres bilgileri!

Peşinatta yüzde 12 indirim uygulanan projede dairelerin tipleri 1+1 'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Metropark Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Küçükçekmece - Halkalı'da hayata geçiriliyor.

Lokum Evler Rezidans adres!

DKY Lokum Evler Rezidans projesi DKY İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Tuzla’da inşa ediliyor. Lokum Evler Rezidans adres bilgileri ise haberimizin içinde yer alıyor.

Gölbaşı İncek Loft Rezidans adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek dizayn edildiği proje toplam 1.199 adet daireden meydana geliyor. Gölbaşı İncek Loft Rezidans adres bilgileri kapsamında Ankara Gölbaşı İncek bölgesinde hayata geçiriliyor.

Aydos Country Rezidans adres bilgileri!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiyor. Aydos Country Rezidans adres bilgileri kapsamında proje İstanbul İl'i Sancaktepe bulunuyor.

Bulvar Rezidans adres Haberi

Bulvar Rezidans adres

Bulvar İstanbul’un merakla beklenen etabı Bulvar Rezidans sadece hafta sonuna özel gerçekleştirdiği ön satışında büyük bir satış başarısı elde etti. Toplam 37 kattan ve 165 dairede her ihtiyaca yönelik 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+1 7+1 dubleks daire tiplerinin bulunduğu Başakşehir’in ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans satışa çıktığı 1 saat içerisinde yoğun talep gördü.


Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014’e damgasını vurdu. 2015 yılında satışa sunulan Bulvar Rezidans projesi de diğer etaplar gibi yoğun ilgi gördü.

Toplam 37 kattan ve 165 dairede her ihtiyaca yönelik 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+1 7+1 dubleks daire tiplerinden oluşan Başakşehir’in ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans satışa çıktıktan sonra...