04 / 05 / 2024

Bulvar Rezidans satılık

Bulvar Rezidans satılık

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı.

Bulvar Rezidans ulaşım!

Bulvar Rezidans ulaşım bilgisi kapsamında proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve Kanal İstanbul'a yakın bir bölgede bulunuyor. Projede toplam 165 adet daireye yer veriliyor.

Bulvar Rezidans nerede?

Bulvar İstanbul’un yeni etabı olarak yükselen Bulvar Rezidans projesi 3+1'den 7+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri sunuyor. Projede toplam 165 adet konut bulunuyor. Peki Bulvar Rezidans nerede?

Başakşehir Bulvar Rezidans projesi!

Banka kredisi ile ödeme yapılabilen Bulvar Rezidans projesi TEM Otoyolu'na ve Kanal İstanbul'a yakın mesafede bulunuyor. Proje Bulvar İstanbul İş Ortaklığı imzası ile yükseliyor.

Bulvar Rezidans satış ofisi!

Bulvar Rezidans satış ofisi ile 444 66 10 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Bulvar İstanbul’un yeni etabı olarak inşa edilen proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Bulvar Rezidans'ın yüzde 90'ı bir saatte satıldı!

Bulvar İstanbul'un merakla beklenen etabı Bulvar Rezidans 14 Şubat'ta haftasonuna özel gerçekleştirdiği ön satışında sadece 1 saat içinde yüzde 90 satış elde etti.

Bulvar Rezidans'ta 1 saatte yüzde 90'ı satıldı!

Başakşehir'deki lüks konut projesi Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans'taki 165 dairenin yüzde 90'ı 1 saatte satıldı. Bulvar Rezidans'ta dairelerin fiyatları 600 bin liradan satışa çıkacak.

Bulvar Rezidans'ta 90 daire 1 saatte satıldı!

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de inşa edilen Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Bulvar Rezidans'ta ön talep süreci bugün başlıyor!

Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesinin beklenen etabı 'Bulvar Rezidans' ön satış sürecini bugün başlatıyor. Sadece hafta sonuna özel gerçekleştirilecek ön satışta fiyat avantajları ve banka kredisi ödemelerinde bir yıl öteleme fırsatları sunula

Roya Nova Rezidans satılık daire!

Roya Nova Rezidans satılık daire seçenekleri 1+0, 1+1, 2+1 olarak tasarlanıyor. Roya Nova Rezidans projesinde satış fiyatları 249 bin TL'den başlıyor...

Şişli Anthill Rezidans satılık ev!

Şişli Anthill Rezidans satılık ev fiyatları 505 bin dolardan başlayarak değişiyor. Projedeki dairelerin teslimleri ise hemen yapılıyor...

Atakent Bulvar Atakent satılık daire!

Ön taleplerin toplandığı Bulvar Atakent projesi 22 bin 274 metrekare alanda yükseliyor. Proje 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Atakent Bulvar Atakent satılık daire seçenekleri haberimizin içinde yer alıyor.

Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları!

Altı blokta 822 daireden meydana gelen Ankara Bulvar Loft satılık daire fiyatları 303 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje Akfen İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor.

Güzelce Bizim Evler Rezidans satılık!

Güzelce Bizim Evler Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplamda 980 adet konut ve 35 adet ticari birimden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Kurtköy Vogue Rezidans satılık!

Kurtköy Vogue Rezidans satılık konut fiyatları 220 bin TL'den başlıyor. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan projede teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması öngörülüyor.

Dap Teras Kule Rezidans satılık!

Dap Teras Kule Rezidans satılık konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ön talep toplanan proje 16 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek.

AND Kartal Rezidans satılık ev!

AND Kartal Rezidans satılık ev tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul Kartal Soğanlık'ta inşa edilen projenin 3 bin 200 metrekaresi ofis alanından oluşuyor.

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire!

Güneşli Mirage Rezidans satılık daire fiyatları 679 bin TL'den başlıyor. Sur Yapı tarafından inşa edilen projede 342 adet konut ve 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Bahçekent Tual Rezidans satılık!

Bahçekent Tual Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. 23 bloktan oluşan proje 365 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilecek.

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık!

Soğanlık AND Kartal Rezidans satılık daire tipleri 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. Anadolu Gayrimenkul imzası taşıyan proje 1.135 konut, 42 ofis ve 35 mağazadan oluşuyor.

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık!

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık konut fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Proje imzası taşıyor.

11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü İlçe'sinde yükselen proje 29 bin 918 metrekare arsa alanına yayılıyor. 11. Mahalle Beylikdüzü Rezidans satılık daire teslimleri Ekim ayı 2018 yılında yapılması planlanıyor.

Bulvar Rezidans satılık Haberi

Bulvar Rezidans satılık

Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından Başakşehir'de hayata geçirilen Bulvar İstanbul ve Bulvar Rezidans'ta kampanya başlatıldı. Kampanyaya göre, satış sırasında yüzde 10 peşin ödemeden sonra geriye kalan peşinat miktarı ve banka kredisi 1 yıl sonra ödenmeye başlanıyor. Bulvar İstanbul projesinde metrekare fiyatları ise 2 bin 800 ile 4 bin lira arasında değişiyor. İki etapta 15 bloktan oluşan Bulvar İstanbul projesinde 2+1'den 5+1'e kadar 1555 daire bulunuyor. Toplam 37 kattan oluşan Bulvar Rezidans'ta ise 165 daire yer alıyor. Projede çocuk eğitim ve oyun odaları, spor tesisleri, sıcak su havuzları, Türk Hamamı, Zen odası ve su ile terapi odası gibi hizmetler...