28 / 04 / 2024

Bulvar Rezidans'ta ön talep süreci bugün başlıyor!

 Bulvar Rezidans'ta ön talep süreci bugün başlıyor!

Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesinin beklenen etabı 'Bulvar Rezidans' ön satış sürecini bugün başlatıyor. Sadece hafta sonuna özel gerçekleştirilecek ön satışta fiyat avantajları ve banka kredisi ödemelerinde bir yıl öteleme fırsatları sunula



Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul fesinin yeni etabı Bulvar Rezidans, 14 Şubat 2015 tarihinde sadece hafta sonuna özel olarak saat 08:00'de ön satışa çıktı. Ön satış öncesi yaklaşık 1000'in üzerinde ön talep afan Bulvar Rezidans'ta fiyat avantajları ve özel bir ödeme planı sunuluyor. Haftasonuna özel ön satışta Bulvar Rezidans'tan ev sahibi olanlar ödemelerebir yıl sonra başlayacak. Toplam 37 kattan ve 165 daireden oluşan Bulvar Rezidans'ta, her ihtiyaca yönelik 3+1,4+1 daireler ile 5+1,6+1 7+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.


165 REZİDANS VAR

Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerine yakınlığı sayesinde lokasyon itibari ile de avantajlı bir konumda yer alıyor.


GENİŞ PEYZAJ ALANLARI

Bulvar Rezidans, TEM Otoyolu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, metro, 11 ihtisas hastanesinin yer alacağı temelleri atılan Sağlık Kent yapımı devam eden Yavuz Sultan

Bulvar İstanbul'un yeni etabı Bulvar Rezidans sakinleri, projenin Göl ve Bulvar etaplarındaki; göletler, şelaleler, lavanta ve gül bahçeleri gibi alanlardan da yararlanacak.



Posta


Geri Dön