12 / 05 / 2024

Bulvar Rezidans ön talep

Bulvar Rezidans ön talep

Başakşehir'de yükselen Bulvar İstanbul projesinin beklenen etabı 'Bulvar Rezidans' ön satış sürecini bugün başlatıyor. Sadece hafta sonuna özel gerçekleştirilecek ön satışta fiyat avantajları ve banka kredisi ödemelerinde bir yıl öteleme fırsatları sunula

269 kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhitten çıldırtan açıklama: Çökmedi yan yattı!

'Cennetten köşe' vaadiyle satılan ve yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi verdiği ifadede ''Rönesans Rezidans yan yattı, herhangi bir çökme olmadı" dedi

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar 34 İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esra Akürek ve Orbay Akürek ortaklığında kuruldu.

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da View Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metafor AVM projesinde satışlar devam ediyor.  AVM, Ofis ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu tutuklandı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerde Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yapı denetim sorumlusu Ali Onur Çinçinoğlu tutuklandı.

Rönesans Rezidansın yıkılma nedeni ortaya çıktı! Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek anlattı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Hatay’da bulunan 240 daireli Rönesans Rezidans bilindiği üzere yerle bir olmuştu. İşte Rönesans Rezidansın neden yıkıldığına dair detaylar!

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağına kırmızı bülten ve iade talebi! 

Rönesans Rezidans'ın yurt dışındaki ortağı için kırmızı bülten ve iade talebi Adalet Bakanlığına gitti. İşte ayrıntılar...

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Folkart Konak projesi için düğmeye bastı! İzmir Konak'a 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı. 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek. İşte detaylar...

Deniz İstanbul Bahar Rezidans'ın lansmanı yapıldı! İstanbul’un marinalı tek sahil kasabasında lansman fırsatı!

Şehir yaşamına değer katan nitelikli projelerin sahibi Keleşoğlu Holding imzasıyla hayata geçirilen mega kent İstanbul’un marinalı tek sahil kasabası Denizİstanbul'un yeni etabı ‘Bahar Rezidans’ın lansmanı yapıldı. İşte detaylar...

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

Çeşme'de kaçak rezidans yıkımı ertelendi!

CHP Meclis üyesi Aybars Yıldırım'ın Çeşme'de kaçak inşaat ettiği rezidansın yıkımı yapılmadı.

Bulvar Rezidans ön talep Haberi

Bulvar Rezidans ön talep

Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Bulvar İstanbul fesinin yeni etabı Bulvar Rezidans, 14 Şubat 2015 tarihinde sadece hafta sonuna özel olarak saat 08:00'de ön satışa çıktı. Ön satış öncesi yaklaşık 1000'in üzerinde ön talep afan Bulvar Rezidans'ta fiyat avantajları ve özel bir ödeme planı sunuluyor. Haftasonuna özel ön satışta Bulvar Rezidans'tan ev sahibi olanlar ödemelerebir yıl sonra başlayacak. Toplam 37 kattan ve 165 daireden oluşan Bulvar Rezidans'ta, her ihtiyaca yönelik 3+1,4+1 daireler ile 5+1,6+1 7+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.


165 REZİDANS VAR

Selim Köprüsü ve Kanal İstanbul projelerine yakınlığı sayesinde lokasyon itibari ile de avantajlı bir konumda yer alıyor.


GENİŞ PEYZAJ ALANLARI

Bulvar Rezidans, TEM Otoyolu, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, metro, 11 ihtisas hastanesinin yer alacağı temelleri atılan Sağlık Kent yapımı...