02 / 05 / 2024

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da View Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metafor AVM projesinde satışlar devam ediyor.  AVM, Ofis ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. 



Metafor AVM'de satışlar devam ediyor. Proje View Yapı imzasıyla Ankara'da yükseliyor. Rezidans ve ofis satışları tamamlanan projede AVM'de ticari alanlar metrekare fiyatına satışa sunuluyor.

Ankara’nın en büyük açık hava AVM’lerinden Metafor’un sağladığı ayrıcalık ile dünyaca ünlü alışveriş markaları, mağazaları, keyifli zamanları yaşam alanlarınızın hemen yanı başında geçirecksiniz. Ayrıca projede restoranlar ile Metafor AVM oldukça dikkat çekiyor.

Metafor AVM de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Metafor AVM’de, alışverişinizi en ferah şekilde yapabilecek, Açık hava konseptinin hâkim olacak.

228 mağazadan oluşan Metafor AVM’de, 16.000 metrekare açık, 3.000 metrekare kapalı dolaşım, 27.000 metrekare dükkan alanına sahip ve marka karması özenle planlanan, kiralanabilir ve satılabilir alanlar yer alıyor.

Metafor AVM de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Metafor Avm’de kurumsal kiracıları şimdiden yerini almış, satışa hazır mağazalar yer alıyor. Metafor AVM farklı aktivitelere cevap verebilecek 1.000 kişilik çok amaçlı salona sahip.

Metafor AVM de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Kongre, tiyatro, konser, eğitim toplantıları, sinema, lansman vb. etkinlikler için hazırlanan çok amaçlı salonunda, Ankara’nın en merkezi konumundaki organizasyonlara ev sahipliği yapacak yatırımcılar için kazançlı bir iş modeli de sunuyor.

View Yapı imzasıyla Ankara'da hayata geçirilen Metafor AVM'de satışlar devam ediyor. Rezidans ve ofis satışları tamamlanan projede AVM'de ticari alanlar metrekare fiyatına satışa sunuluyor.

Metafor AVM de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında yatırımcılara kira geliri üzerinden kar elde ediyor. Peşin alımlarda yüzde 40 indirim sağlayan firma Metafor AVM'deki yerlerin 1 metrekaresini 190 bin liradan satışa çıkarıyor.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

Vatandaşların borsaya yatırımları zirveye ulaştı!

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?


Geri Dön