23 / 07 / 2024

bulvar rezidans satışları

bulvar rezidans satışları

Markalı konut liginde ilk projesi Bulvar İstanbul ile kendine yer edinen Özülke İnşaat, projenin yüzde 90'ını sattı. Yeni etap olan Bulvar Rezidans'm neredeyse tamamı satıldı.

Bulvar Sitesi satışta! Teslimler Haziran 2024'te!

Garaj Teknik Yapı tarafından Bursa Nilüfer'de inşa edilen Bulvar Sitesi'nde satışlar devam ediyor. Proje Haziran 2024'te teslim edilecek. 

Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı!

45 katlı tek blok şeklinde yükselen Nidya Tower projesi  229 rezidans, 150 ofis ve 40 ticari birimden meydana geliyor. İşte Nidya Tower'da yılbaşı fırsatları! Satışlar başladı..

Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı!

Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen Altower Göztepe Rezidans'ta lansman öncesi satışlar başladı.

Bulvar Atakent'te ön satışlar başladı!

Maksem Grup Oğuzkağan ortaklığıyla hayata geçen Bulvar Atakent projesinde ön satışlar başladı.

Meydan Ardıçlı'da ön satışlar başladı!

Özyurtlar Holding'in Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı Merkez Caddesi üzerinde hayata geçirdiği Meydan Ardıçlı'da ön satışlar başladı.

Küçükçekmece Bulvar Atakent satışları!

Bulvar Atakent projesi 394 konut ve 31 ticari birimden meydana geliyor. Maksem Oğuzkağan Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Küçükçekmece Bulvar Atakent satışları yakında başlıyor.

Bulvar Atakent satışları ne zaman başlayacak?

Toplamda 5 blokta 394 konut ve 31 ticari birimden meydana gelen Bulvar Atakent projesinde ön talep dönemi sürüyor. Peki, Bulvar Atakent satışları ne zaman başlayacak?

Akfen Bulvar Loft daire satışları!

Bulvar Loft Ankara projesinde ön talepte 150 konut ile 80 milyon TL'lik satış gerçekleştirdi. İşte, Akfen Bulvar Loft daire satışları...

Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları!

Bahçeşehir 1. Kısım' da inşa edilecek olan proje toplam 630 daire ve 380 dükkandan oluşacak. Bahçeşehir Luxist Rezidans satışları bu yıl sonunda başlaması planlanıyor.

Teras Kule Rezidans Kartal satışları!

Teras Kule Rezidans Kartal satışları yakında başlayacak. Ön taleplerin toplandığı Teras Kule Rezidans Kartal projesi Dap Yapı tarafından hayata geçirilecek...

Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Luxist Bahçeşehir Konutları 398 bin metrekare inşaat alanında sahip. Projede 630 tane daire ile 380 tane mağaza yer alıyor. Peki Luxist Bahçeşehir Rezidans satışları ne zaman başlayacak?

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları!

Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi tamamı konut, rezidans, mağaza, otel ve hastaneden oluşacak. Proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor. Kameroğlu İnşaat Beylikdüzü Projesi satışları tarihlerini haberimizde bulabilirsiniz...

Sur Yapı Marka projesinin rezidans satışlarının yarısı tamam!

Sur Yapı’nın Bursa Nilüfer’de yapımına başladığı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi’nin satışları devam ediyor. Uludağ manzaralı 3 bloktan oluşan MARKA’da Kasım 2014’ten bu yana rezidansların yüzde 50’sinin satışları gerçekleşti.

bulvar rezidans satışları Haberi

bulvar rezidans satışları


Kuruldukları 2004 yılından bu yana birçok taahhüt işine imza atan Özülke İnşaat, 2013 yılında Emlak Konut GYO'dan kazandığı ihale ile markalı konut üretimine geçti. Başakşehir'de 1555 konutlu Bulvar istanbul projesinin 1391 konutunu kısa sürede sahipleri ile buluşturan Bulvar İstanbul, bölgenin çok katlı son rezidansını da hafta sonu saüşa çıkardı. Büyük kısmı şimdiden satılan ve 120 milyon lira yatınm değerindeki proje ile ortanın üstü bir kitle hedeflendi.

SİYASİ İRADE BÖLGEYİ DESTEKLİYOR 


Bölgede çok hızlı biri gelişim beklediklerini kaydeden Bilal Aydoğan, "Siyasi irade İstanbul'u geliştirmek istiyor. Ormanın olmadığı ve gelişime uygun tek yer burası. Yeni projeler, toplu ulaşımın gelmesi, altyapının devlet eliyle hızlıca yapılması gibi unsurlar göz önüne alındığında Ataşehir'den çok daha hızlı bir gelişim yaşanacak. Potansiyeli çok yüksek. 


İnsan akışı da hızlı olacak....