09 / 05 / 2024

Bulvar Rezidans son durum

Bulvar Rezidans son durum

Emlak Konut’un Başakşehir’deki en lüks projesi Bulvar İstanbul, konutların satışını %90’ını 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamlayarak satış ve hasılat rekortmeni oldu.

Bulvar Rezidans ön satışta büyük ilgi gördü!

Başakşehir bölgesinin lüks konut projesi Bulvar İstanbul’un yeni etabı Bulvar Rezidans cazip fiyatları ve ödeme planıyla ön satışa çıktığı hafta sonunda ev sahibi olmak isteyenlerden büyük ilgi gördü.

Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın son bloğu da yıkıldı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkisi bölgede devam ederken enkaz kaldırma işlemleri hızşa devam ediyor. Yüzlerce kişiye mezar olan 250 konutluk Rönesans Rezidans'ın son blogu da yıkıldı.

Kayseri Hulusi Akar Bulvarı’ndaki son bina da yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Yapı Kontrol Daire Başkanlığı tarafından yapılan yatırımlarından bazılarını kapsayan görsel brifing yaptı.

Fener Kalamış Rezidans'ta son daireler!

Fener Kalamış Rezidans projesi, Çakıroğlu Yapı imzası taşıyor. Projede son dairelerin satışları devam ediyor.

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi!

Aris Grand Rezidans Esenyurt son fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Bulvar Loft'un yüzde 21 kar fırsatı kampanyasında son hafta!

Akfen İnşaat ve Akfen GYO’nun Ankara İncek’te hayata geçirdiği Bulvar Loft projesinde düzenlediği kampanyada son haftaya girildi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda son viraj!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, üç koldan yürüttüğü çalışmalarla Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nı baştan yaratıyor.

Bulvar Loft projesinde yüzde 32 kar fırsatı için son gün 27 Kasım!

Bulvar Loft, yatırımcısına kârlı bir gelecek vadediyor. Lansman dönemi fiyatlarıyla yatırımcısına en az yüzde 32 kâr fırsatı sunan Bulvar Loft’un bu büyük kampanyasından yararlanmak için son gün 27 Kasım.

Çorlu Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı asfaltlandı!

Çorlu Belediyesi’nce önemli projeler arasında gösterilen ve Marmara Bölgesi'nde belediye imkanları ile yapılan en uzun bulvar yolu olarak nitelenen Bülent Ecevit Bulvarı'nın son etabı da asfaltlandı.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı'nda son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Sümbüllü Bulvarı’nda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Kahramanmaraş'ın yeni bulvarında son durum!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımına başlanan yeni bulvarda incelemelerde bulundu.

Malatya Fahri Kayahan Bulvarı'nda son durum!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt yolu ile Çevre yolunu birleştiren 3 kilometre uzunluğundaki Fahri Kayahan Bulvarında sürdürdüğü değişim-dönüşüm ve yenileme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Kayseri Bekir Yıldız Bulvarı'nda son durum!

İki haftadır demokrasi nöbetini kesintisiz sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, gündüz de yoğun bir şekilde yatırımlar ve projeler üstünde çalışıyor.

Gaziantep Milli Egemenlik Bulvarı'nda son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve Gaziantep trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı’nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi’ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

Bulvar Rezidans son durum Haberi

Bulvar Rezidans son durum

Bulvar İstanbul’un merakla beklenen etabı Bulvar Rezidans sadece hafta sonuna özel gerçekleştirdiği ön satışında büyük bir satış başarısı elde etti. Toplam 37 kattan ve 165 dairede her ihtiyaca yönelik 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+1 7+1 dubleks daire tiplerinin bulunduğu Başakşehir’in ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans satışa çıktığı 1 saat içerisinde yoğun talep gördü.


Emlak Konut GYO ile Bulvar İstanbul İş Ortaklığı tarafından İstanbul’un hızla gelişen Başakşehir bölgesinde hayata geçirilen Bulvar İstanbul satış başarısı ile 2014’e damgasını vurdu. 2015 yılında satışa sunulan Bulvar Rezidans projesi de diğer etaplar gibi yoğun ilgi gördü.

Toplam 37 kattan ve 165 dairede her ihtiyaca yönelik 3+1, 4+1 daireler ile 5+1, 6+1 7+1 dubleks daire tiplerinden oluşan Başakşehir’in ilk rezidans projesi Bulvar Rezidans satışa çıktıktan sonra...