02 / 05 / 2024

Bumerang Kartal kiralık daire fiyatları

Bumerang Kartal kiralık daire fiyatları

Özkartallar A.Ş. tarafından Kartal'da yükselen Bumerang Kartal projesinde yatırımcılara yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projede başlatılan indirim kampanyası Aralık ayına kadar devam edecek.

Bumerang Kartal 2021'de teslim edilecek!

Kartal’da hayata geçirilen Bumerang Kartal projesi yatırımcı ve oturum için avantajlı ve amortisman süresi ile de yüksek kârlı ofis ve daire seçenekleri sunuyor...

Bumerang Kartal'da yüzde 15 indirim fırsatı!

Özkartallar A.Ş. tarafından Kartal'da yükselen Bumerang Kartal projesinde yatırımcılara yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. Projede başlatılan indirim kampanyası Aralık ayına kadar devam edecek.

Bumerang Kartal'da yüzde 1 KDV avantajı!

Anadolu Yakası'nın önemli noktası Kartal'da yükselen Bumerang Kartal, doğayla dost özellikleriyle dikkat çekiyor. Bumerang Kartal teknik özellikleriyle ısı, ışık ve su tasarrufu da sağlıyor. 

Bumerang Kartal'da yüzde 1 KDV avantajı!

Teslim tarihi Aralık 2019 olarak belirlenen Bumerang Kartal Projesinde metrekare fiyatlar 6 bin TL'den başlıyor. Kartal Metrosu'nun yanı başında yükselen Bumerang Kartal projesi Arap yatırımcının ilgisini çekiyor.

Özkartallar Bumerang Kartal fiyatları!

Adalar manzarasına sahip Özkartallar Bumerang Kartal projesi Aralık 2019 tarihinde teslim edilmeye hazırlanıyor. İşte Özkartallar Bumerang Kartal fiyatları...

Manzara Adalar Kartal kiralık!

Manzara Adalar Kartal kiralık daire fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. İş GYO Manzara Adalar projesi 975 adet konuttan meydana geliyor.

Devren kiralık sözleşmesi!

Borçlar Kanunu gereğince taşınmaz kiracısı, kiraladığı taşınmaz malı tekrar bir başkasına kiraya verebiliyor. Bu kiralama uygulamasına "Devren kiralık" deniyor. Peki devren kiralık sözleşmesi nasıl hazırlanır?

Devren kiralık nasıl oluyor?

Kiracının yasal hakları arasında, kiraladığı taşınmaz malı tekrar kiraya vermek yer alıyor. "Devren kiralık" olarak ifade edilen bu anlaşma nasıl yapılıyor? Devren kiralık nasıl oluyor?

Devren kiralık nedir?

Kiracı, kiraya verenin yazılı rızası olduğu sürece, kira ilişkisini bir başkasına devredebiliyor. Peki devren kiralık nedir? Devren kiralama işlemi nasıl yapılır? Bu kiralama işleminin yasal esasları nelerdir?

Kiralık dairelerin değeri hangi bölgelerde artıyor?

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı...

Kentsel dönüşüm, kiralık ev piyasasını hareketlendirdi!

Kentsel dönüşüm kiralık piyasasını hareketlendirdi. Son 1 yılda İstanbul’da fiyatlar ortalama yüzde 13 arttı. Kentsel dönüşümün yoğun olduğu ilçelerde ise yüzde 40’ı geçen artışlar görüldü.

Can Ekşioğlu: Anadolu Yakası’nda kiralık ev kalmadı!

Kiralık daireler son bir yılda yüzde 10’luk değer artışı yaşadı, bu oran kentsel dönüşümün etkili olduğu bölgelerde yüzde 40’lara yaklaştı. Kentsel dönüşümden en çok etkilenen Anadolu Yakası’nda ise kiralık ev kalmadı.

İstanbul'da kiralık ev bulmak zorlaştı!

Okulların tatil olması, evlilik sezonunun başlamasına bir de kentsel dönüşüm eklenince İstanbul'da özellikle Anadolu yakasında kiralık ev bulmak güçleşti. Emlak ofisleri müşterilerine sıklıkla 'Kiralık evimiz kalmadı' yanıtını veriyor.

Bumerang Kartal kiralık daire fiyatları Haberi

Bumerang Kartal kiralık daire fiyatları

Özkartallar A.Ş. güvencesiyle Anadolu Yakası'nın Kartal bölgesinde yükselen Bumerang Kartal projesinde daire sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başaldı. Proje kapsamında başlatılan yüzde 15 indirim kampanyası Aralık ayına kadar devam edecek. 

40 kattan meydana gelen Bumerang Kartal'da ofis ve konut alanlarının metrekare fiyatları 6 bin 900 liradan başlangıç gösteriyor. Adalar manzarasına hakim olan proje AVM, adliye, hastane ve havalimanına yakın konumda bulunuyor.

Yatırımcılar için sundukları kampanya hakkında konuşan Bumerang Kartal Satış ve Pazarlama Müdürü Nur Eğilmez, ''Enflasyonla mücadelede biz de varız. Bu konuda konut sahibi olacak kişilerin yanındayız'' dedi. 

Toplam 9 bin 650 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan oluşuyor. metrekarelik kapalı inşaat alanına sahip 190 adet bağımsız bölüm ve 14 adet mağazadan...