18 / 05 / 2024

Bungalov evler koronavirüs

Bungalov evler koronavirüs

Uludağ'ın eteklerinde, bungalov evlerden kurulu tatil köyü, koronavirüs salgını sebebiyle kent kalabalığından uzakta kalmak ve sosyal izolasyonu sağlamak isteyenlerden ilgi görüyor.

Sapanca'da bungalov evler yoğun ilgi görüyor!

Koronavirüs nedeniyle tam kapanma kararının alındığı bu günlerde şehrin kalabalığından kaçmak isteyen vatandaşlar izole tatil yapmaya başladı. Sapanca'da bulunan bungalov evler izole tatil isteyenlerin ilk tercihi oldu. 

Koronavirüs salgınıyla ofisler eve, evler ofise dönüşüyor!

Mimarlık şirkti DİEM'in Kurucu Ortağı C. Melih Şamlı, koronavirüs salgınıyla beraber çalışanların nerede oturduğunun öneminin kalmadığını söyleyerek,  "Yeni dönem olarak adlandırdığımız yakın ve orta vadeli süreçte 'ofis+ev' konsepti, 2021 yılı itibarıyla bir daha çıkmamak üzere hayatımıza girdi." d

Koronavirüs sonrası hangi evler aranıyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle evde geçirilen zamanın artması nedeniyle ev arayışlarında tercihler de değişti. Pandemi sonrasında ev arayanların olmazsa olmazı balkonlu evler oldu. 

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Koronavirüs salgınıyla yazlık evler kışlık oldu!

Koronavirüs sürecinde bir yandan köye dönüş devam ederken, diğer yandan “İstanbul’dan ayrılma arzusu” olan aileler farklı şehirlere taşınıyor. Bu dönemde yazlıklar da kışlık olarak kullanılacak.

Koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe neler değişecek?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, koronavirüs sonrası gayrimenkul sektöründe yaşanılabilecek değişimleri anlattı. Yazıcı, apartman görevlileri, ortak alan kullanımı gibi konulara değinen Yazıcı, "Dubleks daireler ve balkonlu evler öne çıktı" dedi...

Koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında en çok dikkat çeken konut tipleri site içindeki bahçeli evler oldu. Peki koronavirüs salgınında siteler güvenli, sokaklar tehlikeli mi?

Sivas Gökpınar Gölü’ne 'bungalov evler' projesi!

Sivas Valiliği, Gökpınar Gölü’nün alt kısımlarına doğal yapıya uygun olarak, yürüyüş alanları ve bungalov evler yapılacağını duyurdu. Proje hakkında konuşan Sivas Valisi Salih Ayhan, ''Göle zarar verecek bir uygulamaya asla müsaade etmeyiz" dedi.

Bu ilçelerde evi olanlar yaşadı! Koronavirüs dopingi!

Koronavirüs salgının ülkemizde etkilerinin görüldüğü 11 Mart tarihinden bu yana İstanbul’un çevre bölgelerinde ev fiyatları yüzde 20 artış gösterdi....

Yabancılar koronavirüs dinlemedi! Nisan’da 790 konut aldı!

Ülkeler arası ticaretin durduğu koronavirüs salgını döneminde Türkiye 790 konutu yabancılara sattı. Aynı dönemlerde Avrupa ve ABD’de yabancıya neredeyse hiç konut satışı yapılmadı. Yabancılar en çok mega kent İstanbul’dan konut aldı.

Konut satışlarına koronavirüs etkisi!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs birçok sektörü olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de derinden etkiledi. Hem inşaatlar yavaşladı hem de satışlarda bazı ciddi gerilemeler yaşandı.

Koronavirüs konut satışlarını nasıl etkiledi?

TÜİK tarafından Nisan ayı konut satış verileri açıklandı. Verilere göre 42 bin 783 konut satışı gerçekleşti. Konut satışlarının koronavirüs sebebiyle düştüğü ifade ediliyor...

Koronavirüs müstakil ev ilanlarına ilgiyi yüzde 18 artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs müstakil ev ilanlarına ilgiyi de yüzde 18 artırdı!

Bungalov evler koronavirüs Haberi

Bungalov evler koronavirüs

Bursa Keles'teki Gököz Mahallesi'nde yer alan Gököz Natural Park, turizm sezonunun açılmasını bekliyor. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre bağımsız bungalov tipi evlerde konaklamanın yanı sıra, Gököz Göleti'nde balık tutma, kano kullanma, ağaçların arasında at binme, ATV ile safari, okçuluk, hobi bahçelerinde toprakla uğraşma gibi birçok aktivitenin sunulduğu tesis, doğa içinde, sakin bir tatil imkanı sunuyor.

Yerli ve yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği tesis için yeni tip koronavirüs  salgını sonrası talep arttı. Aynı anda 52 kişinin tatil yapabildiği tesise Ramazan Bayramı ve sonrası için ön rezervasyonların dolduğu belirtildi.

"İnsanlar burada izole şekilde toprakla meşgul oluyor"


Tesis işletmecisi Arif Doğru, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, turizmin, salgından etkilenen sektörler arasında yer aldığını söyledi.

Doğru, turizmde artık bazı sistemlerin eskisi gibi olmayacağını dile getirerek, "Belki 'her şey...