15 / 05 / 2024

Bünyamin Demir ak parti

Bünyamin Demir ak parti

Bünyamin Demir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Güngören İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Bünyamin Demir kimdir? Bünyamin Demir bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Kaçak yapıların yıkılmasında flaş gelişme! AYM o hükmü iptal etti: Yıkım kararları 'mahkemelik' olabilecek!

AYM, belediyelere 'karar almadan' kaçak yapıları yıkma yetkisi tanıyan hükmü iptal etti. Böylece kaçak yapı sahiplerinin yıkım kararına karşı iptal davası açabilmesi gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Befa Crane Endüstriyel Makine Ve Ekipmanları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Durmuş, Bünyamin Çelikkol, Emin Reçber ve Faruk Koçak ortaklığıyla kuruldu.

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demhan Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir ve Ömer Demir ortaklığında kuruldu.

THY bölgesel uçak projesini rafa kaldırdı

THY'nin pandemi sonrasında artan uçuş talebini karşılamak için 30 uçak alarak bölgesel uçuş filosu kurma planını rafa kaldırdı. İlk 9 ayda karını yüzde 500 artıran şirket yeni yatırım projesinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçtiği kaydedildi.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Demir fiyatlarına gelen indirim inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Demir çakıldı! 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemesi arasında olan demir fiyatlarına bugün indirim geldi. Gelen indirim haberi inşaat sektöründe deprem etkisi yarattı! Peki demir fiyatları ne kadar? İşte güncel 7 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B Kaya Hafriyat Nakliye Lojistik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kaya tarfından kuruldu.

Demir ve kütük fiyatlarına zam geldi! 1 ton demir ne kadar oldu? 20 Ekim 2022 demir fiyat listesi

İnşaatın en temel yapı malzemeleri arasında yer alan inşaat demir fiyatlarına zam geldi. Haftanın başından itibaren gelen indirim haberleri bugün yerini zam haberine bıraktı. Demir ile beraber kütük fiyatları da arttı. İşte 20 Ekim 2022 güncel demir fiyat listesi.

BİM'den akıllı cep telefonlarında inanılmaz fırsat! iPhone, Samsung, Xiaomi... 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

BİM'de hangi iPhone telefonların ve Android telefonlarıın satıldığı merakla araştırılıyor. Peki, BİM'de akıllı cep telefonu fiyatları ne kadar? İşte 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

BİM’de akıllı telefon rüzgarı! Samsung ve Xiaomi telefon fırsatları! 4 Ağustos 2022 fiyat listesi

BİM market, akıllı cep telefonlarını inanılmaz fırsatları satışa sundu.Eski telefonunuzu yenisi ile değiştimek istiyorsanız BİM’in bu fırsatını kaçırmayın! Peki, BİM’in mobil uygulamasında satışı yapılan akıllı cep telefonlarının fiyatları ne kadar?4 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bünyami Demir İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Bünyami Demir ve Fatih Demir ortaklığında kuruldu.

Bünyamin Demir ak parti Haberi

Bünyamin Demir ak parti

Bünyamin Demir ilkokulu Almanya’da okudu. Lise eğitimini Güngören Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamlayan Demir, Haliç Üniversitesi Mimarlık Bölümünde lisans, Marmara Üniversitesi İktisat Tarihi bölümünde yüksek lisans ve doktora yaptı.

2008 yılında AK Parti İstanbul İl Gençlik Kollarında görev almaya başlayan Demir, 2010-2014 yılları arasında İl Teşkilat Başkanlığı yaptı. Halen MKYK yedek üyeliği devam eden Demir, 6 Mayıs 2018’de yapılan İstanbul İl Kongresi sonrasında Ekonomi İşleri’nden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Medhal Hizmet ve Dayanışma Kooperatifi altında adil düzen çalışmaları da yapmakta olan Demir, evli ve üç çocuk babasıdır.

Mimar Bünyamin Demir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Güngören İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması...